De Meisjes met de Wijsjes, ken je die al?

De Meisjes met de Wijsjes, ken je die al?

Meerstemmig en dolkomisch, neem je vriendinnen mee!

Soms ontdek je een act waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat ie nog niet bedolven is onder de gouden platen of een eigen programma heeft. We hebben het over De Meisjes met de Wijsjes, een vocalpopgroep die al sinds 2015 geweldige vierstemmige versies zingt van bekende Nederlandstalige nummers.

De Meisjes met de Wijsjes, ken je die al?

Die liedjes arrangeren ze zelf, zodat de originele uitvoering weer helemaal fris klinkt. Het leuke is dat Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk er ook graag een theatrale knipoog tegenaan gooien, zodat er niet alleen veel te luisteren, maar ook het nodige te lachen valt: ze kunnen met hoogst onschuldige gezichten de meest vreselijke dingen zeggen.

De Meisjes met de Wijsjes, ken je die al?

De Meisjes met de Wijsjes zijn vanaf 8 februari te zien met hun nieuwe programma Moerstaal, eerst met een reeks try-outs waarmee ze richting de première op 7 maart in Zaandam gaan. Ze spelen het programma door het hele land, neem je zus, je buurvrouw of je beste vriendin mee voor een enige avond!

Foto's © De Meisjes met de Wijsjes, Michael Habraken, Curly X Straight

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in