• Cultuur

Chanson Surprise! Trakteer jezelf of een ander op een mooi liedje

Chanson Surprise! Trakteer jezelf of een ander op een mooi liedje

Nouveau Parel-winnaar Micheline zingt het persoonlijk voor je!

Wat een leuk idee in barre coronatijden: je kunt zangeres Micheline Van Hautum, winnares van de Nouveau Parel en topvertolker van het betere lied, inhuren om live je lievelingsliedje te zingen aan de telefoon of via je laptop.

Brel, Jean Ferrat, Shaffy of Bowie – ze kan het allemaal. En dit is natuurlijk ook een geweldig cadeautje op afstand voor een dierbare die het theater mist, jarig is of om een andere redenen een blij momentje verdient.

Zo werkt het

Chanson Surprise! Trakteer jezelf of een ander op een mooi liedje

Micheline heeft inmiddels ruim een jaar succes met haar Chanson Surprise. Ze zingt je favoriete nummer aan de telefoon (WhatsApp, Facetime of Zoom), of het nu  'Milord', 'Proud Mary' of 'Happy birthday' of een lied naar keuze is, Haar Franse lentetuin is het decor, je kunt je eigen tekst als inleiding inleveren. Een telefoontje kost  € 25 (ex. btw), met beeld € 50. Via Zoom kan je een opname maken door 1 eenvoudige klik. Wie ga jij eens verrassen met een mooi liedje?

Foto's (c) Micheline Music

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!