10 unieke filmavonden in de tuin van de Hermitage

10 unieke filmavonden in de tuin van de Hermitage

De meest romantische openluchtbioscoop gaat weer open!

Movies at the Hermitage is inmiddels een fenomeen. Amsterdams grootste en meest romantische openluchtbioscoop gaat dit jaar weer open, in de binnentuin van de Hermitage Amsterdam.

De vierde editie van Movies at the Hermitage vindt plaats tijdens de laatste twee weken van augustus, van woensdag tot en met zondag. De kaarten zijn gewild, dus tijdig reserveren is verstandig.

10 unieke filmavonden in de tuin van de Hermitage

Er staat dit jaar een recordaantal award-winning films op het programma: er worden maar liefst tien filmavonden georganiseerd. De premièreavond is op woensdag 18 augustus en staat in het teken van de dramatische komedie Intouchables.

Een ontroerend verhaal over een bijzondere vriendschap tussen een Franse aristocraat en een ex-gedetineerde uit een van de buitenwijken van Parijs.

Filmkenners hebben het programma samengesteld. Zij kozen tien prachtige filmklassiekers, die in de binnentuin van het museum garant staan voor een magische avond. Andere films in de selectie zijn onder andere Before Sunrise, A Star is Born, Kon-Tiki en Big Fish.

Foto's (c) Hermitage Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in