Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cadeautje! Laatste aflevering van Máxima is nu al te streamen op Videoland

Speciaal voor Máxima's verjaardag trakteert Videoland ons nu alvast op de laatste aflevering.

maxima

Het is feest in Paleis Huis ten Bosch, want Máxima is vandaag 53 jaar geworden. Speciaal voor haar verjaardag heeft Videoland vandaag alvast de laatste aflevering van de dramaserie Máxima online gezet. Eigenlijk zou die pas morgen op de streamingdienst te bewonderen zijn.

Groot succes

Het kan bijna niet zijn dat je het hebt gemist, want de Videoland-serie is een groot succes. De zesdelige high-end dramaserie Máxima vertelt het fascinerende levensverhaal van de Nederlandse koningin Máxima. Over de reis van haar vroege leven in Argentinië en New York, tot aan haar toekomst als koningin van Nederland. De serie is gebaseerd op het boek Máxima Zorreguieta: Moederland van Marcia Luyten.

Om te vieren dat Koningin Máxima vandaag 53 jaar is geworden, trakteert Videoland haar abonnees vandaag al op de allerlaatste aflevering van het eerste seizoen van Máxima. De aflevering zou eigenlijk pas vanaf morgen te streamen zijn. En dat de serie een succes is, blijkt wel uit de cijfers van de streamingsdienst. Tot nu toe heeft bijna de helft van alle Videoland-abonnees het eerste seizoen van de serie gezien. Bovendien is de serie inmiddels verkocht aan 27 landen, waaronder Duitsland, Latijns-Amerika, Hong Kong, Spanje, Italië en België.

Huwelijksaanzoek

Het eerste seizoen mag dan wel bijna tot een einde komen, we hebben nog een aflevering tegoed! Schaatsend op de Hofvijver bij Huis Ten Bosch, vraagt Willem-Alexander Máxima in de laatste aflevering ten huwelijk. Hij is zelfs bereid de kroon op te geven om zijn leven met haar te delen. Diezelfde dag worden de resultaten van het onderzoek naar Máxima's vader gepresenteerd. Na openhartige gesprekken met koningin Beatrix en Thomas Wagenaar, beseft Máxima dat zij degene is die haar vader moet vertellen dat hij niet welkom is op de bruiloft. Ze reist af naar Argentinië om met hem te praten, met alle gevolgen van dien.

Tweede seizoen

Inmiddels is het tweede seizoen van Máxima ook al aangekondigd. De opnames daarvan beginnen in oktober. In het tweede seizoen van de dramaserie vertolken Delfina Chaves en Martijn Lakemeier wederom de hoofdrollen van Máxima en Willem-Alexander. Elsie de Brauw en Sebastian Koch keren terug voor hun rollen als Beatrix en Claus. Wij kunnen niet wachten, maar eerst gaan we vandaag genieten van de laatste aflevering en proosten we op Máxima. Van harte, Majesteit!

Lifestyle
  • Videoland / Máxima
  • Videoland