Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Aha! Vrouwen met deze sterrenbeelden schijnen de strengste moeders te zijn

Klopt het?

strengste moeders

Elke opvoeding is anders. Iedere moeder heeft zo haar eigen foefjes en manieren van omgaan. Hoe jij als moeder bent staat misschien wel in de sterren geschreven. Vrouwen met de volgende sterrenbeelden blijken namelijk de strengste moeders te zijn. Kun jij jezelf hierin vinden?

Steenbok

Steenbok is van zichzelf een ijverig sterrenbeeld. En als Steenbok-moeder wil je niet alleen het beste voor jezelf, maar ook voor je kind. Dit kan er in resulteren dat je je kinderen soms (onbedoeld) flink kan pushen. Zolang je hier niet in doorslaat is dit alleen maar goed, want zo leren je kinderen dat ze hard moeten werken om iets te kunnen bereiken.

Ram

Moeders met het sterrenbeeld Ram houden ervan om in control te zijn. Hierdoor beslis je als het even kan graag voor je kinderen wat het beste voor hen is. Op zich een goede eigenschap, maar het kan ook te ver gaan. Voor je kids is het goed om ook zelf een mening te vormen en beslissingen te maken. Geef ze die kans!

Leeuw

Leeuw-moeders staan erom bekend dat ze graag de touwtjes in handen hebben als het gaat om opvoeden. De voornaamste reden hierachter is dat ze hun kinderen willen beschermen. Heel goed natuurlijk, maar ook hierbij geldt dat het belangrijk is om je kinderen de ruimte te geven om zelf dingen te ontdekken!

Maagd

Van Maagden is bekend dat ze ontzettend perfectionistisch zijn. Ze hebben hierdoor hoge verwachtingen van zichzelf, maar ook van anderen – inclusief hun kinderen. Het liefst moet alles daarom gaan zoals jij het in je hoofd hebt. Als dat niet het geval is, kun je nogal eens streng optreden.

Schorpioen

Moeders met het sterrenbeeld Schorpioen kunnen vrij dominant zijn. Ze houden van regels en willen dat hun kinderen weten waar de grenzen liggen. Ze zijn streng, maar wel altijd rechtvaardig!

Lifestyle
  • Flair, Dingen voor Vrouwen
  • Adobe Stock