Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze sterrenbeelden zijn echte einzelgängers

Zij hebben er totáál geen problemen mee om regelmatig alleen te zijn. 

vrouw alleen

Ben jij een van die mensen die liever dingen in haar eentje onderneemt dan samen met iemand? Dan ben jij een typische einzelgänger en is de kans groot dat je één van de volgende sterrenbeelden hebt:

Maagd

De Maagd is echt een loner – in de positieve zin. Het liefst doet dit sterrenbeeld alles in haar eentje, of het nu gaat om shoppen, sporten of lekker thuis relaxen. Maar betekent dit dat ze een hekel heeft aan mensen? Integendeel! Ze kan juist best genieten van gezelschap. Maar eerlijk is eerlijk, ze voelt zich het fijnst wanneer ze lekker in haar eentje in haar eigen bubbel zit.

Vissen

Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn zorgzame, empathische types. Ze staat altijd klaar om anderen te helpen, zelfs als dit ten koste gaat van zichzelf. Af en toe kan dat behoorlijk uitputtend zijn, dus een beetje me-time hier en daar is meer dan welkom voor dit sterrenbeeld. Vissen zijn dol op de natuur, dus even lekker de rust opzoeken in de buitenlucht, daar knappen ze echt van op!

Waterman

Watermannen zijn echte sociale vlinders die dol zijn op feestjes en gezelligheid. Maar stiekem hebben ze ook echt tijd voor zichzelf nodig. Alleen als ze alleen zijn, tanken ze helemaal bij. En geloof het of niet, tijdens die me-time komen er allerlei creatieve ideeën naar boven borrelen bij dit sterrenbeeld. Zo maken ze de prachtigste dingen als ze even lekker alleen zijn.

Stier

Stieren kunnen prima met anderen overweg, maar als het erop aan komt handelen ze toch echt liever alleen. Dit sterrenbeeld heeft er namelijk moeite om mensen te vertrouwen, zelfs als het om hun naaste familie en vrienden gaat. Voor een Stier is het simpel: je kunt alleen op jezelf vertrouwen. En als ze hulp nodig hebben, dan vragen ze er vanzelf wel om.

Kreeft

De Kreeft brengt graag tijd alleen door, maar toch komt het vaak voor dat ze met andere mensen zijn. Dit sterrenbeeld moet zichzelf af en toe dus even een schop onder de kont geven om die welverdiende me-time te nemen. Als Kreeften dan eindelijk tijd voor zichzelf hebben genomen, genieten ze het meeste van op de bank zitten met een goed boek of leuke serie.

Lifestyle
  • Ze.nl
  • Adobe Stock