Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zin in een Feelgood Festival? Happy Spirit Days!

Zin in een Feelgood Festival? Happy Spirit Days is een aanrader voor mensen die meer willen ontdekken over spiritualiteit en over zichzelf.

Landgoed Op Hodenpijl

Fans van klankschalen, opgelet!

Drie dagen vol inspirerende workshops, onvergetelijke optredens en toonaangevende sprekers: Happy Spirit Days komt er weer aan! Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2023 vindt de vijfde editie plaats op en in samenwerking met een unieke nieuwe plek middenin de natuur.

Happy Spirit Days

Landgoed Op Hodenpijl ligt vlakbij Delft, met vier pittoreske gebouwen en een weelderige tuin. Met het kerkje, de pastorie, de boerderij en de levendige buitenplaats is het de perfecte locatie voor dit festival.

Happy Spirit Days

Happy Spirit Days is ideaal voor wie op een ontspannen en down to earth manier meer wil ontdekken over spiritualiteit en over zichzelf. Het festival staat bekend om de indrukwekkende line-up, dit jaar tref je er een intiem healing concert van de populaire The Wanderer en een optreden vol persoonlijke soulsongs van wereldartiest Lex Empress.

Happy Spirit Days

Verder maken bezoekers dankzij Richard Pols kennis met quantum fysica, doen ze yoga met livemuziek, een familieopstelling of komen ze op adem met een gerenommeerd ademcoach. Altijd al ukelele willen leren spelen? Ook dat kan, tijdens een swingende workshop. Meer informatie: Happy Spirit Days

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Psyche
  • Landgoed Op Hodenpijl