Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ultiem ontspannen: 5 leuke dingen om alleen te doen

Helemaal alleen? Het klinkt misschien sneu, maar het is gezond! Af en toe alleen thuis of alleen op reis… Het helpt je die leuke vrouw te blijven met wie je geliefde en vrienden zo graag samenzijn. Hier 5 dingen die heerlijk zijn om alleen te doen. 1. Uit eten Bijvoorbeeld omdat je nu al een poos...

Ultiem ontspannen: 5 leuke dingen om alleen te doen

Helemaal alleen? Het klinkt misschien sneu, maar het is gezond! Af en toe alleen thuis of alleen op reis… Het helpt je die leuke vrouw te blijven met wie je geliefde en vrienden zo graag samenzijn. Hier 5 dingen die heerlijk zijn om alleen te doen.

1. Uit eten

Bijvoorbeeld omdat je nu al een poos dat nieuwe restaurantje wilt uitproberen, maar iedereen een volle agenda heeft. Neem desnoods ‘als houvast’ een boek of notitieblokje mee. 

2. Naar het museum

Als er iets fijn is om in je eentje te doen..! Je kiest zelf tijdstip én tentoonstelling en bewondert die helemaal in eigen tempo. Wil je een half uur bij dat ene kunstwerk doorbrengen of juist snel naar de koffie? Allemaal prima.

3. Filmpje pakken

Nog zo’n solotopper. De middagen in het weekend zijn een aanrader, dan kun je er een drankje of maaltijd aan vastknopen in het restaurant. Bioscopen met fijne cafés: www.kinorotterdam.nl, www.lantarenvenster.nl (Rotterdam), www.themovies.nl (Amsterdam), www.natlab.nl (Eindhoven).

4. Op reis

Voor reizen met anderen geldt: de vakantiepret staat of valt met het sluiten van compromissen. Wie zelf een nieuwe plek verkent, kan zich volledig laten leiden door z'n eigen ritme en behoeften. Een nachtje Antwerpen kan al een eyeopener zijn!

5. Spadag

Heerlijk om helemaal tot jezelf te komen, letterlijk, is een (mid)dagje wellness in spa of salon. 

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in