Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Past je woonstijl bij je sterrenbeeld?

Psyche

Past je woonstijl bij je sterrenbeeld?

Check het even in de Woonhoroscoop!

Nu we allemaal veel meer thuis zijn, is het des te belangrijker dat je huiselijke omgeving goed bij je past. Daarom, met een dikke knipoog, een speciale woonhoroscoop voor elk teken van de dierenriem.

RAM *21.03-20.04

De Ram barst van de energie, is zelfverzekerd en kijkt graag vooruit. Die energieke levensstijl zorgt dat ze thuis juist vooral rust en orde zoekt. 

Ram gedijt goed op een minimalistische interieurstijl, hij gaat voor  overzichtelijkheid door onder andere ingebouwde kasten en grote basic meubels.

Decoratie is niet vanzelfsprekend maar daarom wordt er juist goed over nagedacht.

Passende kleuren: Rood, goudgeel, oranje, zwart/wit, bordeaux

STIER *20.04 – 20.05

Stier is stabiel en betrouwbaar. Houdt van mooie en luxe items en hoewel niet mega outgoing, zorgt ze goed voor haar inner circle

Een stijl die goed bij de persoonlijkheid van Stier past is ‘modern koloniaal’. Donkere houten meubels, grote ruime leren banken brengen stabiliteit en geven een gevoel van luxe en comfort

Stier heeft ook zeker een sensuele kant, dit komt in het interieur terug door de klassieke koloniale stijl te combineren met exotische dierenprints en accessoires meegenomen van verre reizen. Daarbij houdt sensuele Stier van aanrakingen en zachtheid en gedijt goed op vloerkleden of zachte grote kussens.

Passende kleuren: groen, bruin, donkergroen

TWEELINGEN *21.05-21.06

Tweelingen zijn graag het middelpunt van de belangstelling en dat zie je terug in hun interieur: eclectisch en opvallend

Een bonte mix van verschillende stijlen tonen de veelzijdigheid van het karakter van Tweelingen. Ze houden van felle kleuren en weten deze feilloos op elkaar af te stemmen.

Een overdaad aan accessoires die boho of artistiek doen overkomen, maar vintage doet het ook heel goed.

Passende kleuren: geel, oranje, paars

KREEFT *22.06-21.07

Als er een sterrenbeeld is dat graag van zijn huisje geniet, is het Kreeft wel. Deze zorgzame en beschermende persoonlijkheid is altijd op zoek naar rust & comfort.

Het interieur van de Kreeft is soft klassiek en heeft een elegante touch. Een tikje vrouwelijk met oog voor detail en een bijzondere knusse uitstraling. Daarnaast gaat Kreeft voor zachte kwalitatieve materialen die harmonieus samengaan.

Kreeften zijn huiselijk en stellen hun eigen persoonlijke ruimte dan op prijs. Zachte plaids en accessoires zijn dus essentieel voor deze inrichting.

Passende kleuren: wit, zilver, grijs, lichtblauw

LEEUW *23.07- 22.08

Leeuw heeft een grote persoonlijkheid, twijfelt zelden en is eigenlijk altijd positief! Daar past een opvallend en glamoureus interieur bij.

Denk oude stijl Hollywood, The Great Gatsby, more = more! Leeuw heeft een voorkeur voor luxe en dit zie je terug door gebruik van glamour items zoals kroonluchters, wit leer, fake fur en glanzende materialen.

Hoewel intens en opvallend, het is nooit ondoordacht. Een Leeuw is zelfverzekerd en weet hoe ze haar huis moet inrichten ?

Passende kleuren: Paars, rood, oranje, goud, zwart

MAAGD *23.08-22.09

Maagd komt soms wat koel over, dat komt omdat ze haar intense emoties liever niet aan derden toont. Haar interieur is daarom basic maar elegant.

Maagd voelt zich comfortabel bij lichtheid, ruimte en eenvoud. Extravagantie en overdaad wordt vermeden, geen strakke lijnen maar juist ronde zachte vormen.

Dit resulteert in een vrij koele look en feel, die wordt verzacht met persoonlijke schatten.

Passende kleuren: Wit, blauw, paars, lichtblauw en groen

WEEGSCHAAL *23.09-22.10

Voor de hand liggend: Weegschaal houdt van een interieur dat in balans is

Het huis van Weegschaal is een heerlijke plek, waar je als herboren vandaan komt. Kleuren en materialen zijn in perfecte harmonie en er hangt ook altijd een zeker gevoel van romantiek.

Het liefst woont dit sterrenteken tussen natuurlijke materialen gecombineerd met verse bloemen en veel kaarsen voor de nodige sfeer

Passende kleuren: Blauw, lichtblauw, pastel, lichtgroen, geel

SCHORPIOEN *23.10-21.11

Schorpioen heeft een intense en intrigerende persoonlijkheid. Barstend van de emotie en energie past een interieur met mysterieuze elementen goed bij dit karakter

Een ‘Dark Glam’ stijl, die bijna gotisch aandoet is voor veel andere een opvallende trend. Voor Schorpioen is het tijdloos en rustgevend.

Ze voelt zich thuis bij overdaad, luxe en glamour als een oud theater met dikke vloerkleden en een rijke mix aan materialen, zoals velvet en marmer. 

Passende kleuren: Donkerrood, granaatappel, rood, zwart

BOOGSCHUTTER *22.11-21.12

De Boogschutter is energiek en positief. Haar liefde voor reizen en een bohemien lifestyle vindt je terug in haar interieur!

Een boho-look past uitstekend. Boogschutter gaat voor zelfbedachte, innovatieve oplossingen, vrolijke en heldere kleuren en opvallende combinaties. Modern, etnisch en creatief zijn daarbij de sleutelwoorden.

In het interieur vind je veel herinneringen aan bijzondere reizen in een open kabinet. Daarbij gedijt Boogschutter goed op lichtgewicht en flexibele meubels, zoals opklapbare tafels en hangstoelen. Zo kan ze te allen tijde haar interieur herinrichten en verplaatsen. 

Passende kleuren: blauw, lichtblauw, paars, geel

STEENBOK *22.12-19.01

De Steenbok is de meeste stabiele en serieuze van het stel. Ze gedijt goed bij een sterke basis op elk vlak, dus ook in haar interieur.

Groot landelijk en tijdloos klassiek zijn key, thuis moet voelen als een warm welkom met robuuste materialen van hoge kwaliteit  zoals massief hout, leer, zijde en kasjmier.

Een grote tafel met comfortabele stoelen, warme vloerkleden en weinig kleinere details.

Passende kleuren: zwart, grijs, bruin, donkergroen

WATERMAN *21.01-19.02

Waterman heeft een sterke wil, is een krachtige persoonlijkheid en kan zich extravagant door het leven bewegen. Kleding, uiterlijk en stijlkeuze zijn belangrijk voor haar. Met haar innovatieve instelling kijkt ze steeds uit naar de nieuwste trends

Waterman houdt van de stad en gaat goed op een ultra modern interieur met veel orde en netheid.

Veel glas gecombineerd met metaal en donker hout, maar wel met details in diepe kleuren. Accessoires, hoe kan het ook anders, in de vorm van technische gadgets.

Passende kleuren: Blauw, grijs, paars, kobalt, fuchsia

VISSEN *19.02-20.03

Vissen zijn gevoelige mensen die altijd voor iedereen klaar staan. Ze zijn echte ‘huisdieren’, houden van warmte en hebben daarom veel aandacht voor hun interieur

De behoefte aan warmte doet Vissen reiken naar diverse materialen in textiel. Zachte plaids en kussens op bed en op de bank, een wollen vloerkleed op de grond en zachte linnen gordijnen als finishing touch.

Vissen houden daarbij van natuurtinten met een vleugje goud voor een vriendelijke sfeer.

Passende kleuren: zeegroen, zandkleuren, oker, zeewier. 

Al het moois uit de woonhoroscoop vind je bij Westwing 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in