Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Op zoek naar een gezellige nieuwe vriendin? Hier moet je zijn!

Zie het als een soort Tinder, maar dan voor vriendschappen. Eenzaamheid kan zomaar je leven binnensluipen. Vriendschappen zijn verwaterd. Je bent verhuisd en kent nog bijna niemand in je nieuwe woonplaats. Je vriendinnen gaan helemaal op in de (klein)kinderen, jouw leven is anders gelopen. Je heb...

Op zoek naar een gezellige nieuwe vriendin? Hier moet je zijn!

Zie het als een soort Tinder, maar dan voor vriendschappen.

Eenzaamheid kan zomaar je leven binnensluipen. Vriendschappen zijn verwaterd. Je bent verhuisd en kent nog bijna niemand in je nieuwe woonplaats. Je vriendinnen gaan helemaal op in de (klein)kinderen, jouw leven is anders gelopen. Je hebt vriendinnen verloren, je mist iemand in de buurt om eens mee naar de film of een expositie te gaan, te gaan suppen of je mee aan een yogacursus te wagen. En het is best lastig om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Gelijkgestemden

Herken je je hierin en voel je je soms een beetje eenzaam, dan tippen we VriendinnenOnline, een platform waar je gelijkgestemden kunt vinden. Bij je in de buurt, die aansluiten bij de levensfase waar je in zit, met wie er wederzijds herkenning is. Je bent namelijk niet de enige die op zoek is naar nieuwe vriendinnen, op het platform hebben zich al ruim 52.000 leden ingeschreven. Het moet dus wel raar lopen als je er niet net ook iemand treft die graag met de hond wandelt, dol is op romcoms of een maatje zoekt voor een proeverij.

Zo werkt het

Lize Mast richtte het platform op: "Je maakt een profiel aan. Op het prikbord staan allerlei oproepjes. Daar kun je zoeken naar mensen van dezelfde leeftijd, in dezelfde levensfase of met dezelfde behoeftes. Ik zie vaak dat mensen onder een oproep reageren en dan in een privéchat verder kletsen. Dat kan één op één, maar ook in groepsverband. Er zijn ook al heel wat eetclubjes en spelletjesgroepen ontstaan."

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in