Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nicoline Wisse Smit bedacht een boeiend trouwspel

'Je kunt het ook spelen om je relatie te verdiepen.' In een tijd van verplicht afstand houden, blijkt verbinding belangrijker dan ooit. Het trouwspel van Nicoline Wisse Smit (50)  draait dan ook om méér dan koetsjes en Cinderellajurken. Wisse Smit gaat multitaskend door het leven. Het ene moment ...

Nicoline Wisse Smit bedacht een boeiend trouwspel

'Je kunt het ook spelen om je relatie te verdiepen.'

In een tijd van verplicht afstand houden, blijkt verbinding belangrijker dan ooit. Het trouwspel van Nicoline Wisse Smit (50)  draait dan ook om méér dan koetsjes en Cinderellajurken.

Wisse Smit gaat multitaskend door het leven. Het ene moment staat ze als com­municatieadviseur op de werkvloer bij een onder­neming of overheidsinstantie, het volgende moment voltrekt ze zo persoonlijk mogelijk een huwelijk.

Ze bestudeert al tien jaar de liefde en publiceert minnebrieven, maar stuurt met net zoveel gemak de verbouwing aan van het Amsterdamse grach­tenpand dat ze deelt met investeerder Robert Jan Galema. Hij was het ook, die haar inspireerde tot nóg een activiteit: het maken van Het trouwspel, met als ondertitel Wat is daarop jouw antwoord? Een veertig vragen en dilemma’s tellende vondst, die inmiddels ook wordt vertaald voor de Amerikaanse markt.

Psyche
  • Marjolein van Panhuys