Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Neem mee: Heerlijk spannend bookazine bij Nouveau deze maand

Je krijgt nu de spannende, emotionele thriller 'Kwetsbaar' van Tatiana de Rosnay bij Nouveau. Als bookazine, dus die past mákkelijk in je strandtas of handbagage. De Rosnay sleurt je vanaf de eerste pagina mee in het het leven van Justine. Haar zoon wordt aangereden en de bestuurder rijdt door. M...

Neem mee: Heerlijk spannend bookazine bij Nouveau deze maand

Je krijgt nu de spannende, emotionele thriller 'Kwetsbaar' van Tatiana de Rosnay bij Nouveau. Als bookazine, dus die past mákkelijk in je strandtas of handbagage.

De Rosnay sleurt je vanaf de eerste pagina mee in het het leven van Justine. Haar zoon wordt aangereden en de bestuurder rijdt door. Maar daar laat Justine het niet bij zitten...

De Franse Justine is freelance vertaalster en getrouwd met de zwijgzame Engelse architect Andrew Wright. Ze wonen in Parijs en behalve hun dertienjarige zoon Malcolm, hebben ze nog een dochter, Georgia van negen. 

In “Kwetsbaar”, na de internationale bestseller “Haar naam was Sarah” en “Die laatste zomer”, de derde roman van Tatiana de Rosnay, staat het leven van Justine van het ene op het andere moment op z’n kop. Malcolm is op weg naar muziekles geschept door een mokkakleurige Mercedes. De bestuurder van de auto rijdt door. Malcolm wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht en raakt in een coma. 

Van elkaar verwijderd

Na het ongeluk raken Justine en Andrew steeds meer van elkaar verwijderd: hij vertrouwt op het politieonderzoek, trekt zich terug in zijn schulp en probeert het normale leven te hervatten.

Zij lijkt verdoofd, raakt totaal ontregeld en besluit zelf op onderzoek uit te gaan – om maar íets te kunnen doen.

Zelf op onderzoek

De politieagent die het onderzoek leidt, heeft een behoorlijk zwak voor Justine. En met zijn hulp komt ze op het spoor van Eva; moeder van een autistische zoon en eigenaresse van een schoonheidssalon in Biarritz. Justine reist naar de Golf van Biskaje om deze vrouw te confronteren met wat ze heeft aangericht. Maar de waarheid blijkt anders te zijn dan zij in eerste instantie dacht.Kwetsbaar is een ontroerend familiedrama over moederliefde, leugens en de kwetsbaarheid van het leven. 

Deze maand bij  Nouveau, pak mee!

Bron: NU.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in