Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leestip: zo blijf je bij elkaar

Door een lange relatie leef je langer, gezonder en gelukkiger. Maar dan is het natuurlijk wel een kwestie van die relatie in leven houden. Hoe doe je dat? Arts en journalist Werner Bartens weet raad. Hij schreef er zelfs een fonkelnieuw boek over: Het geheim van lange liefde. Waarin ingewikkelde ...

Leestip: zo blijf je bij elkaar

Door een lange relatie leef je langer, gezonder en gelukkiger.

Maar dan is het natuurlijk wel een kwestie van die relatie in leven houden. Hoe doe je dat? Arts en journalist Werner Bartens weet raad.

Hij schreef er zelfs een fonkelnieuw boek over: Het geheim van lange liefde. Waarin ingewikkelde onderwerpen helder en prikkelend uitgelegd worden. In Duitsland is het al een hit.

Het boek geeft een intrigerende kijk op 'duurzame' relaties. Bartens laat zien dat verandering binnen een relatie heel goed mogelijk is – en dat je samen vaak beter af bent dan alleen. Klinkt intrigerend, toch?

Bartens, in Duitsland een van de bekendste en meest invloedrijke wetenschapsjournalisten, schreef al meerdere boeken over psychologie en gezondheid. Hij gaat dieper in op vragen zoals: Hoe houd je een lange relatie goed? Wat als je twijfelt of je nog wel een toekomst ziet? Kun je patronen veranderen? En heel belangrijk: hoe houd je een relatie goed als je samen een nieuwe fase in gaat in het leven?

Een verrassend boek met een verrassende kijk op wat écht belangrijk is in duurzame en stabiele relaties. Nu verkrijgbaar.

Beeld: Uitgeverij Nieuw Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in