Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leestip: Kies één van deze 6 heerlijke zomerboeken

6 fijne boeken voor de zomer. Van diepgravend historisch roman tot vermakelijke verhaal over een gesjeesde rocker. Voor ieder wat wils! 1. Diepe aarde, Maria Vlaar De bonte liefdesverhalen van o.a. een zwaarlijvige wetenschapper, een man met een dubbelleven en een naar seks hongerende therapeute…...

Leestip: Kies één van deze 6 heerlijke zomerboeken

6 fijne boeken voor de zomer. Van diepgravend historisch roman tot vermakelijke verhaal over een gesjeesde rocker. Voor ieder wat wils!

1. Diepe aarde, Maria Vlaar

De bonte liefdesverhalen van o.a. een zwaarlijvige wetenschapper, een man met een dubbelleven en een naar seks hongerende therapeute… Ieder van hen staat verlies, verraad en rouw te wachten.

2. Zeven perfecte dagen, Rosie Walsh

Mysterie rond een minnaar. Zeven dagen lang beleven ze de perfecte liefde. Dan verdwijnt hij. Een ontroerende roman over de alles overwinnende kracht van de liefde.

3. Momenten van geluk, Anne Ostby

Vijf vriendinnen besluiten samen op de Fiji-eilanden te gaan wonen. Ze beginnen er een chocoladefabriekje en vinden en passant ook zichzelf terug.

4. Het doorboorde hart, Amelie Nothomb

Als het mooiste meisje van het dorp ook weer een fraaie dochter krijgt, is ze alleen maar jaloers. Over een leven zonder moederliefde en wat dat met een mens doet. Pijnlijk én prachtig.

5. Het onvolmaakte wonder, Andrea de Carlo

Zomerse roman over een Mick Jagger-achtige rockster die voor zijn derde huwelijk weer met zijn band wil optreden. Het trouwfeest staat in de steigers, totdat de bruidegom in Zuid-Frankrijk oog in oog staat met de plaatselijke ijsmaakster.

6. Koningin Victoria als huwelijksmakelaar, Deborah Cadbury

De Britse koningin Victoria had ruim dertig kleinkinderen. Aan het koppelen van haar nazaten – aan huwelijkskandidaten van andere vorstenhuizen – had ze een dagtaak. Liefde of machtswellust?

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in