Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gefrustreerd? IJsland wil dat je het lekker van je afschreeuwt!

Je buren zullen het echt enig vinden. Ook even genoeg van je mondkapje, staycation, thuiswerknek, klussende buren, kinderen en wat covid-19 allemaal nog meer met zich meebrengt? IJsland komt met een originele oplossing om je eens even lekker af te reageren: niet 'Let It Go',  maar 'Let It Out'. H...

Gefrustreerd? IJsland wil dat je het lekker van je afschreeuwt!

Je buren zullen het echt enig vinden.

Ook even genoeg van je mondkapje, staycation, thuiswerknek, klussende buren, kinderen en wat covid-19 allemaal nog meer met zich meebrengt? IJsland komt met een originele oplossing om je eens even lekker af te reageren: niet 'Let It Go',  maar 'Let It Out'.

Het toerismebureau van IJsland vraagt mensen wereldwijd hun frustratie online van zich af te schreeuwen. De opnames zullen via enorme speakers per livestream versterkt worden uitgezonden in afgelegen gebieden, zoals de top van de Festarfjall,  op het eiland Videy en bij de Skógarfoss waterval, waar niemand er last van heeft.

Het initiatief is gebaseerd op primal therapy, een behandelmethode uit de jaren zeventig die uitgaat van het principe dat schreeuwen enorm kan opluchten als je angstig, gestrest of gespannen bent. Om de lieve vrede thuis te bewaren, is het vermoedelijk zinvol even op een afgelegen plek je frustratie per scherm van je af te schreeuwen ?? .

Foto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in