Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Déze 4 sterrenbeelden zijn het allerliefst

Je sterrenbeeld kan meer over je karakter vertellen dan je denkt. Ben jij bijvoorbeeld dat zorgzame type dat altijd alle ruzies loopt te sussen?

lief moeder dochter

Je sterrenbeeld kan meer over je karakter vertellen dan je denkt. Ben jij bijvoorbeeld dat zorgzame type dat altijd alle ruzies loopt te sussen, niet houdt van roddelen en altijd bereid is een helpende hand te bieden?

Tekst: Demi SchoenmakersGrote kans dat je een Weegschaal, Vissen, Stier of Waterman bent. Lees snel verder wat de sterren dan over jouw karakter te vertellen hebben.

Weegschaal

Deze lieve engelen zijn vredestichters en zijn nog liever zelf ongelukkig dan dat ze iemand om hen heen ongelukkig zien. Weegschalen weten altijd wel iets positief tegen iedereen te zeggen. Ze geloven in rechtvaardigheid, gelijkheid en harmonie. Zelfs als ze er zelf de dupe van zijn. Daarom mag je van geluk spreken als je zelf een Weegschaal bent of bevriend bent met een Weegschaal. Zij doen namelijk geen vlieg kwaad en proberen alle ruzies gelijk te sussen.

Vissen

Vissen hebben een hekel aan vechten, ruziën en roddelen. Vissen weten altijd het juiste te zeggen, vooral in gespannen en ongelukkige situaties. Vissen zijn zorgzaam, behulpzaam en niet-competitief. Ook zijn ze altijd bereid een helpende hand te bieden.

Stier

Je zou het misschien niet denken, maar de Stier behoort ook tot de liefste sterrenbeelden. Dit komt doordat deze vrouwen geduldig, goedaardig en lief zijn. Doordat Stieren gevoelig zijn voor kritiek, zorgen ze ervoor dat ze ook anderen niet bekritiseren. Ze zijn warmhartig en genereus, waardoor ze zonder moeite die heerlijke pasta met je willen delen.

Waterman

De Waterman staat erom bekend vriendelijk en aardig te zijn. Ze hebben namelijk geen tijd om gemeen te zijn, nare opmerkingen te maken of te roddelen. Maar dit betekent niet dat je over ze heen kunt lopen. Grote kans dat als je gemeen doet tegen een Waterman, je voor een lange tijd wordt genegeerd.

Je las een artikel van Libelle. Libelle.nl is dé website voor alles wat vrouwen willen weten, van persoonlijke verhalen tot handige lifehacks. Van entertainment tot koninklijk nieuws.

Psyche
  • Getty Images