Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze 10 inspirerende celebrity quotes maken je dag goed

Soms kun je net even een mooi levensmotto of inspirerende quote nodig hebben om je dag meer power (of zen-gevoel) te geven. Hier vind je 10 uitspraken die ons hebben geraakt. Dat deze uitspraken er maar voor mogen zorgen dat je dag nóg mooier en krachtiger begint. Geloof in jezelf!  1. "Het lijkt...

Deze 10 inspirerende celebrity quotes maken je dag goed

Soms kun je net even een mooi levensmotto of inspirerende quote nodig hebben om je dag meer power (of zen-gevoel) te geven. Hier vind je 10 uitspraken die ons hebben geraakt.

Dat deze uitspraken er maar voor mogen zorgen dat je dag nóg mooier en krachtiger begint. Geloof in jezelf! 1. "Het lijkt altijd onmogelijk, totdat iemand het doet."

Apartheidsstrijder en politicus Nelson Mandela2. "Emancipatie is: zelf aan het stuur zitten van je leven."

Koningin & powervrouw Máxima

Boeddha

Zanger/producer Pharrell Williams

5. "Ik denk dat als je nooit verdriet hebt ervaren, je het geluk ook niet zult waarderen."

Zangeres Nana Mouskouri6. "Mijn grootste beauty-geheim is dat ik gelukkig ben met mezelf. Ik zweer niet bij speciale crèmes of behandelingen, ik gebruik een beetje van alles wat. Ik denk dat het een misvatting is om te denken dat je 'bent wat je op je gezicht smeert'. Ik geloof dat hoe je eruitziet grotendeels te maken heeft met hoe je je voelt over je zelf en je leven. Geluk is het grootste schoonheidsgeheim."

Zangeres Tina Turner

7. "De wereld is vol angst, negativiteit en snelle oordelen. Ik denk dat de mensen het roer moeten omgooien en weer moeten geloven in blijdschap en geluk. Het klinkt misschien oubollig, maar we moeten echt die omschakeling maken."

Talkshow-host Ellen DeGeneres

8. "Je weet dat het liefde is, als het enige dat je wilt, is dat die ander gelukkig is - ook al maak jij geen deel uit van dat geluk." 

Actrice Julia Roberts

9. "Geniet van het leven. Zorg dat je altijd omringd bent door mensen die je een warm hart toedraagt, mensen met wie je goede gesprekken hebt. Er zijn zoveel positieve dingen waaraan je kunt denken."

Actrice Sophia Loren10. "Geef nooit, nooit nooit op."

Staatsman Winston Churchill

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in