Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

2023 wordt het jaar van het manifesteren

Manifesteren kun je, nou ja, leren.

Manifesteren boek

Goede voornemens voor het nieuwe jaar en de wens om een en anders eens goed op zijn kop te zetten? Dan kun je wel een helpend universum-handje helpen.

Nou gelooft natuurlijk niet iedereen daar in, maar zelfs voor de grootste sceptici zit er iets in de kunst van het manifesteren: met positieve energie positieve veranderingen aantrekken.

Klinkt eenvoudig, en dat is het volgens Roxie Nafousi ook. Zij werd tijdens de pandemie een beetje het Britse boegbeeld van de movement en wist haar eigen leven helemaal naar haar hand te zetten. En natuurlijk schreef ze daar een boek over.

In Manifesteren – 7 stappen om je mooiste leven te leven doet ze op een no-nonsense manier uit de doeken hoe manifesteren ook jou kan helpen om je doelen te behalen – of te verzinnen.

Met een duidelijk stappenplan, praktische oefeningen en een wetenschappelijke basis. Of je nou op zoek wil naar de liefde, een nieuwe baan, je droomhuis, meer innerlijke rust of meer zelfvertrouwen.

Een heerlijk boekje om het jaar mee te beginnen, voor jezelf of voor een ander.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in