Afvallen à la Hollywood met een maaltijdbox

Door Ella Vermeulen
Afvallen à la Hollywood met een maaltijdbox

Alle maaltijden precies afgestemd op je doel!

Het is hoe celebs slank blijven: ze laten maaltijden afleveren die tot op de calorie zijn afgepast op hun persoonlijke plan, doelen en wensen. Of je nu wilt afvallen, aankomen, meer proteïnen of minder koolhydraten wilt eten, de Meal Plan Box kan erop worden samengesteld.  

Nieuwe mindset

Het is een uitkomst als je niet zo van koken houdt of weinig tijd hebt en toch een gezonde levensstijl wilt, of gewoon geen zin hebt om je te verdienen in goed eten om mee af te vallen. Het kan ook helpen om een andere mindset te krijgen, als je gezonder wilt gaan eten. Je krijgt een box met daarin vers ingevroren maaltijden die je alleen even hoeft op te warmen: een oven en/of magnetron en voor de smoothies een blender zijn alles wat je verder nodig hebt.

Geen poedermaaltijden 

Het is dus niet te vergelijken met dieetplannen met shakes en poeders maaltijdvervangers, je eet normaal eten, compleet met pizza's en pasta's. Als je er niet bij snaait, val je vanzelf af (of wat ook maar je eetdoel is). In een doos zitten maaltijden voor de hele dag of voor de hele week, ze worden 's avonds afgeleverd.  

Meer informatie op Meal Plan Box

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in