Must-have voor op vakantie, zo'n handig reisformaat om je haar mee op te frissen.

Paspoort? Check. Bikini? Check. Batiste mini? Check! Droogshampoo is altijd al handig om in huis te hebben, maar helemaal als handige mini onderweg, voor het geval je je haar even wilt op frissen.

De mini van 50 ml van Batiste, 's wereld best verkochte droogshampoo, past in vrijwel iedere handtas en mag mee in je handbagage. Zo ben je, ook als je reis wat langer duurt, altijd maar een paar sprays verwijderd van een Good Hair Day.

4 heerlijke geuren  

Om tijd te besparen in de ochtend of om je haar nieuw leven in te blazen na een dagje strand of een lange vlucht heeft Batiste™ mini’s in vier verschillende geuren ontwikkeld.

Dit is het grote formaat van de Original

Ga jij voor de Batiste™ Original? De klassieker onder de droogshampoos van dit label met een aangename, frisse, onuitgesproken geur die je haar schoon en fris laat aanvoelen.

Cherry, Tropical, Blush!

Hou je meer van zoet? Probeer dan de Batiste™ Cherry, deze variant heeft een rijke en zachte kersengeur en zorgt voor een heerlijk frisse wind door het haar.

Dit is het grote formaat van de Tropical

Met een exotische geur van kokos en vanille voert de Batiste™ Tropical je mee naar zonnige stranden en tropische eilanden. En wanneer je van een bloemengeur houdt, is de Batiste™ Blush zeker wat voor jou!

Zó gebruik je de droogshampoo

  1. Goed schudden voor gebruik en ten minste 30cm van je haar houden.
  2. Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.
  3. Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de heerlijke geur.
  4. Borstel je haar en style het zoals gewenst.

Hier kun je ze vinden

Nederland: De Batiste™ mini Blush, Tropical en Original zijn te koop bij Etos, Kruidvat en Trekpleister.

België: De Batiste™ mini Blush, Tropical, Cherry en Original zijn te koop bij Kruidvat, DI en Carrefour.

Doe mee & win!

Nouveau mag 15 Batiste mini droogshampoo's weggegeven! Vul het formulier in, wie weet heb jij dan straks wel elke dag A Really Good Hair Day onderweg. Als je wint, is het verrassing welke geur je krijgt – doe je mee?