Het lijkt wel kerst deze warme vrijdagmiddag! De fonkelnieuwe zomerfoto's van de Oranjes rollen binnen, en wat zijn ze prachtig.

Koning Willem-Alexander (51), koningin Máxima (47), kroonprinses Amalia (14) en prinsessen Alexia (13) en Ariane (11) poseerden vanmiddag (vrijdag) thuis bij Villa Eikenhorst voor de verzamelde fotografen. En het kón natuurlijk niet anders of dat zou prachtige foto's opleveren. Al hadden we stiekem natuurlijk wél gehoopt op een cameo van de zeven nieuwe gezinshondjes...

Gelukkig was het gezin zelf natuurlijk óók prachtig, met Máxima in fantastisch denim (matching bij het blauwe pak van de koning), Amalia on trend in bloemenprint, Alexia in luchtig groen en Ariane in zomers wit met roze-rood. De immer goed meewerkende (en nederige) koning ging zelfs even op zijn knie, zodat zijn mooie vrouwen extra konden shinen voor de camera's. Wat een heerlijke familie!

De koning op een knie? Alles voor zijn stralende vrouwen...

Máxima en haar meiden

Alexia, wat ben je prachtig (en wat kijkt de familie gezellig toe)!

Met de zomershoot van 2018 keren de Oranjes terug naar traditie. Vorig jaar togen ze met z'n vijven naar Warmond aan de Kagerplassen, in Zuid-Holland voor enorm Hollandse kiekjes. Dit jaar werden er weer gewoon foto's thuis in Wassenaar gemaakt (al was de setting voor de voordeur wel nieuw). Het is de laatste keer dat het gezin zich bij de Eikenhorst laat fotograferen: volgend jaar om deze tijd wonen de Oranjes als het goed is in Paleis Huis ten Bosch.

Wat is de koning trots op onze prachtige kroonprinses

En natuurlijk op zijn geweldige vrouw!

De zomerfotosessie is het officieuze debuut van het zomerseizoen voor het koninklijk gezin. De meiden hebben vanaf nu zomervakantie, en het is de verwachting dat het gezin spoedig naar een warm oord vertrekt. Misschien wel naar Griekenland. Hoe het ook zij: wij zullen ze missen en wensen ze een hele fijne vakantie.

Beeld: ANP/Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Niet alleen Willem-Alexander en Máxima gaan ergens anders wonen, ook prinses Margarita en haar gezin gaan verhuizen.

De prinses heeft een eeuwenoude monumentale hoeve in Wassenaar gekocht volgens Royalty. Prijskaartje: anderhalf miljoen euro. Dat betekent dat er binnenkort geen vier Oranje-gezinnen meer op landgoed De Horsten wonen, maar nog maar twee.

Het oude huis van Margarita en gezin op De Horsten

Ons koningspaar hoopt dit jaar nog, of toch uiterlijk begin volgend jaar (afhankelijk van de voortgang van de verbouwing) te verhuizen naar Huis ten Bosch in het Haagse Bos. “We verlaten dit huis met heimwee’’, zei Máxima er tijdens de zomerfotosessie over. “Het betekent heel veel voor ons. Het wordt wennen.’’

Willem-Alexander, nichtje Margarita en neven Pieter-Christiaan en Floris wonen momenteel nog allemaal op het landgoed, dat van prinses Beatrix was maar per vorig jaar eigendom is van de koning.

Pieter-Christiaan, Floris en zijn vrouw Aimee

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wat houden wij toch van Michelle Obama. Afgelopen zondag bezocht ze samen met dochters Sasha en Malia een concert van Beyoncé en Jay-Z in Parijs. En ja, daar is heel leuk beeld van.

Michelle (want ja, Sasha en Malia waren ineens verdwenen) zette de boel op stelten met haar coole dance moves.

Twee moeders

Lang alleen was ze niet, want niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, kwam even buurten. Ook zij begon lekker te swingen. Uiteraard verschenen in rap tempo de beelden van beide moeders op social media. Eerlijk is eerlijk, dat is genieten. Wat geweldig!

 

 

Bron: TMZ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in