Het lijkt wel kerst deze warme vrijdagmiddag! De fonkelnieuwe zomerfoto's van de Oranjes rollen binnen, en wat zijn ze prachtig.

Koning Willem-Alexander (51), koningin Máxima (47), kroonprinses Amalia (14) en prinsessen Alexia (13) en Ariane (11) poseerden vanmiddag (vrijdag) thuis bij Villa Eikenhorst voor de verzamelde fotografen. En het kón natuurlijk niet anders of dat zou prachtige foto's opleveren. Al hadden we stiekem natuurlijk wél gehoopt op een cameo van de zeven nieuwe gezinshondjes...

Gelukkig was het gezin zelf natuurlijk óók prachtig, met Máxima in fantastisch denim (matching bij het blauwe pak van de koning), Amalia on trend in bloemenprint, Alexia in luchtig groen en Ariane in zomers wit met roze-rood. De immer goed meewerkende (en nederige) koning ging zelfs even op zijn knie, zodat zijn mooie vrouwen extra konden shinen voor de camera's. Wat een heerlijke familie!

Article continues after the ad

De koning op een knie? Alles voor zijn stralende vrouwen...

Máxima en haar meiden

Alexia, wat ben je prachtig (en wat kijkt de familie gezellig toe)!

Met de zomershoot van 2018 keren de Oranjes terug naar traditie. Vorig jaar togen ze met z'n vijven naar Warmond aan de Kagerplassen, in Zuid-Holland voor enorm Hollandse kiekjes. Dit jaar werden er weer gewoon foto's thuis in Wassenaar gemaakt (al was de setting voor de voordeur wel nieuw). Het is de laatste keer dat het gezin zich bij de Eikenhorst laat fotograferen: volgend jaar om deze tijd wonen de Oranjes als het goed is in Paleis Huis ten Bosch.

Wat is de koning trots op onze prachtige kroonprinses

En natuurlijk op zijn geweldige vrouw!

De zomerfotosessie is het officieuze debuut van het zomerseizoen voor het koninklijk gezin. De meiden hebben vanaf nu zomervakantie, en het is de verwachting dat het gezin spoedig naar een warm oord vertrekt. Misschien wel naar Griekenland. Hoe het ook zij: wij zullen ze missen en wensen ze een hele fijne vakantie.

Beeld: ANP/Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in