Kroonprins Frederik en zijn Mary zijn deze week op bezoek in Japan. En daarvoor heeft de prinses modisch flink uitgepakt.

Japan vraagt stilistisch om een net iets andere aanpak dan Denemarken, en dat heeft Mary goed begrepen. Ze straalt dag in dag uit in de prachtigste outfits. En vooruit, die cargobroek vergeven we haar – tijdens een walkathon kan het altijd erger. Kijk hieronder mee naar het beste van Mary's dagen in Japan - en haar bezoek aan een voor veel Nederlanders beroemd zwembad.

Als een kersenbloesempje

Beeldig in blauw


In sprankelend wit


En in sportief (en matchend) khaki

De Swimming Pool van Leandro Erlich staat ook bij Museum Voorlinden in Wassenaar, voor wie Frederik en Mary achterna wil

 

Koning Filip en koningin Mathilde van België waren deze week op staatsbezoek in Canada. En Mathilde nam een koffer vol prachtige looks mee.

Van casual voor in de sneeuw tot helemaal tot in de puntjes verzorgd voor een galadiner: wie op staatsbezoek gaat, moet veelzijdig zijn. En daar is koningin Mathilde de laatste dagen geweldig in geslaagd. Haar mooiste outfits op een rij.


Beeld: Hollandse Hoogte

Prins William en zijn vrouw Catherine deelden traditiegetrouw klavertjes uit op St. Patrick's Day, waar Catherine, geheel in thema, in het groen verscheen. Wat opviel? Behalve dat ze stralend zwanger is, is William heel zorgzaam en kijkt zij naar haar prins alsof het hun eerste date is. Wat een leuk stel!

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben zaterdag St. Patrick's Day gevierd bij de Irish Guards in Londen. Het paar woonde op de thuisbasis van het eerste bataljon van de Ierse Garde in Hounslow de ceremoniële parade bij.

Er werden traditiegetrouw klavertjes uitgedeeld, waarbij Catherine een klavertje gaf aan de Ierse wolfshond Dornhnall, de mascotte van het regiment. Prins William is kolonel van de Irish Guards.

Catherine verscheen hoogzwanger en stond iedereen even vriendelijk te woord:

Wat verder opviel? William was heel zorgzaam naar zijn zwangere vrouw:

En Kate keek naar haar man alsof het hun eerste date was:

Beeld: ANP