Na bijna zes weken afwezigheid is Kate Middleton terug in de spotlights. Met piepklein babybuikje.

De Duchess of Cambridge werd de afgelopen weken geveld door Hyperemesis gravidarum, waardoor ze met name in de eerste drie maanden van haar zwangerschappen steeds ongelooflijk misselijk is. Dat gaat natuurlijk niet lekker samen met het drukke evenementenleven van een royal, dus verschool ze zich thuis. Op 30 augustus zagen we haar voor het laatst.

Daarmee is het nu voorbij: Kate is terug, met een prachtig klein buikje! Ze was dinsdagavond op Buckingham Palace voor een receptie voor World Mental Health Day, iets waar zij, William en Harry zich altijd enorm voor inzetten. Helemaal de oude schijnt ze nog niet te zijn, maar het einde is wel in zicht. Naar verwachting bevalt Kate in maart van haar derde kindje. En zien we haar de komende maanden nog volop met groeiende buik.


 

Prinses Beatrix ging begin dit jaar de hele wereld over dankzij haar tas met haar kleindochters erop. Maar er zijn meer royals met gepersonaliseerde accessoires die ze dierbaar zijn.

Een bijzondere armband, nóg een fototas, een peperdure designtas met naam en een speciaal telefoonhoesje. Kijk je mee naar de favoriete en diep persoonlijke accessoires van de royals?

Prinses Beatrix met haar AAA-tas:

Fergie had er anno 2003 al eentje met haar dochters erop:

Olympia van Griekenland ziet liever zichzelf terug:

En ook Kate draagt een armband met haar eigen royal voorletter - C dus - erop (een cadeautje van Camilla):

Koningin Silvia van Zweden werd (naast Máxima!) gespot met een telefoonhoesje met straks-kroonprinsesje Estelle erop

Milan Fashion Week is van start gegaan, en dat belooft weer volop Italiaanse en andere mode de komende dagen. Om alvast in de stemming te komen gingen wij op zoek naar het beste van koningin Máxima in het Italiaans.

Valentino is een van haar lievelingsdesigners, maar ook Dolce & Gabbana staat hoog op haar verlanglijstje. En als ze in Italië op vakantie zijn, zou Máxima altijd graag winkelen bij Gucci. Italiaanse toppers genoeg dus, in haar kledingkast. Kijk je mee?

Onlangs in een nieuwe rode jurk van Dolce & Gabbana

In Bottega Veneta tijdens een bezoek aan Italië in 2014

En in Valentino voor het Italiaanse bezoek van 2017

In 2013 in Denemarken, in Dolce & Gabbana

In Valentino bij de abdicatie

En natuurlijk mag deze niet ontbreken: op haar trouwdag in Valentino