Na bijna zes weken afwezigheid is Kate Middleton terug in de spotlights. Met piepklein babybuikje.

De Duchess of Cambridge werd de afgelopen weken geveld door Hyperemesis gravidarum, waardoor ze met name in de eerste drie maanden van haar zwangerschappen steeds ongelooflijk misselijk is. Dat gaat natuurlijk niet lekker samen met het drukke evenementenleven van een royal, dus verschool ze zich thuis. Op 30 augustus zagen we haar voor het laatst.

More content below the advertising

Daarmee is het nu voorbij: Kate is terug, met een prachtig klein buikje! Ze was dinsdagavond op Buckingham Palace voor een receptie voor World Mental Health Day, iets waar zij, William en Harry zich altijd enorm voor inzetten. Helemaal de oude schijnt ze nog niet te zijn, maar het einde is wel in zicht. Naar verwachting bevalt Kate in maart van haar derde kindje. En zien we haar de komende maanden nog volop met groeiende buik. 

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in