De mooiste zomerliefde is die voor jezelf.

Een keer in de zo veel tijd maak je een nummer wat boven alle andere nummers uitstijgt. Met een coverdame die je naar adem doet laten happen, kippenvel geeft, je met emotie haar verhaal mee inneemt.

Bestel de nieuwe Nouveau met Monique des Bouvrie meteen! 

Monique des Bouvrie is zo’n vrouw. Nog geen jaar geleden werd ze weduwe. Nu vertelt ze in Nouveau exclusief hoe het met haar gaat: ‘Ik wil zo graag weer keihard lachen’. Hierbij alvast een sneak peek!  

OP DE COVER

Bijna een jaar geleden overleed haar man Jan des Bouvrie, maar voor Monique voelt het niet of hij weg is. ‘Voor mijn gevoel is Jan niet weg, hij is juist heel sterk aanwezig’.  Op maar liefst zestien pagina’s - mét iconische fotografie - onderstreept Monique haar enorme veerkracht.

PSYCHE

Uit de Toeslagenaffaire blijkt hoe de Belastingdienst levens heeft verwoest door de menselijke maat totaal uit het oog te verliezen. Charlotte maakte één foutje met het invullen van een formulier en belandde in een eindeloze nachtmerrie van schulden en onwil. Een interview dat je naar de keel grijpt, omdat het iedereen had kunnen overkomen.

MODE

Koraal, flamingo, lemonade, bubblegum, ballerina, blush, fuchsia en hot pink – welke nuance roze je ook kiest, het geeft je allemaal zomerse Pink Power!

LECO'S BEAUTY ACADEMY

Topvisagist Leco van Zadelhoff kent Monique des Bouvrie al sinds ze een jonge dertiger is en weet als geen ander hoe voortvarend ze over haar looks denkt. In Leco's Masterclass legt hij uit hoe hij haar zo mooi heeft opgemaakt. Alvast één tip: "Een 'klein wimpertje’ geeft een veel mooier effect dan heel veel lagen mascara."

RELATIES

In de reeks Dochters & Moeders ditmaal sociaal ondernemer en bestuurder Marian Spier: "Een van de grote krachten van mijn moeder is dat ze geduld heeft. Ze neemt de tijd en is sterk in haar communicatie. Geduld is helaas niet mijn grote kracht…"

NOUVEAU MAN

Cisca Dresselhuys in gesprek met radio- en tv-journalist Sven Kockelmann over de vrouwen in zijn leven en de kantelpunten die hem vormden: "Mijn kinderen nog maar eenmaal in de twee weken zien, was een absoluut dieptepunt. Zwarter dan dat heb ik niet meegemaakt."

Het nieuwe nummer straalt je tegemoet!

Dit en nog véél meer vind je in de nieuwe Nouveau die vanaf vandaag bij de abonnees arriveert en vanaf aanstaande donderdag in de winkels ligt!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in