Mooie verhalen, prachtige foto's, écht de kunst van het genieten.

Het nieuwe seizoen lonkt en tintelt, en Nouveau brengt je erheen met een heerlijk nummer vol stijl én substantie. Om te beginnen een schitterend openingsinterview met dito foto's van Annechien Steenhuizen, maar hierbij ook een voorproefje van wat je verder nog in dit mooie nummer kunt vinden!

Article continues after the ad

OP DE COVER

NOS journaal anchor Annechien Steenhuizen staat altijd al midden in het nieuws, maar nooit zo intens als de afgelopen maanden. "Het is belangrijk dat ik professioneel blijf," zegt ze. "Kijkers hebben er niets aan als ik met dikke tranen in mijn ogen over de stijgende ic-cijfers vertel. Gelukkig heb ik de laatste weken positiever nieuws kunnen melden."

LEVENSLES

Cabaretière, presentator, actrice en trouwambtenaar Jetty Mathurin over levenslust en levenskunst: "Ik train mezelf bewust door elke ochtend tien zegeningen te benoemen."

MODE

Nazomeren? Dat doe je stijl in de zachte, wijde mooie mode van nu (mét lekkere laagjes!).

KUNST

Nu het onderwerp van een mooie documentaire, volgend jaar de grote overzichtstentoonstelling in het Drents Museum: in Nouveau de kick-off van een geweldig Viva La Frida jaar!

RELATIEGEHEIMEN

Al 49 jaar zijn schrijver Marion Bloem en schrijver en arts Ivan Wolffers samen. "Bij mij moet iets al gauw groot zijn, een project," zegt Ivan. "Maar ik leer dagelijks van Marions gevoeligheid en haar feilloze oog voor detail."

STIJL

Drie Nederlandse fashion influencers verklappen hun stijlgeheimen en tips voor een garderobe waarmee je gezien kunt worden.

CULTUUR

Samen lezen en samen boeken beleven: het wemelt in Nederland van de fijne leesclubs. In de nieuwe Nouveau vertellen drie deelnemers wat ze uit zo'n samenzijn rond een goed boek halen.

WONEN

Binnenkijken bij couturier en kunstenaar Mart Visser: "Je herkent de rode draad in mijn creaties, mijn smaak in vrouwenmode, kleuren en structuren, mijn schilderijen en beeldhouwwerken, eigenlijk het hele palet. Het is eigenlijk wie ik ben: dit is Mart Visser, punt!"

De nieuwe Nouveau arriveert vandaag bij de abonnees en ligt vanaf donderdag in de winkel. Nooit meer iets missen? Neem een abonnement - nu met nazomerkorting! - op Magazine.nl!