Zalon is jarig en deelt uit! Sinds twee jaar is Zalon de styling service van Zalando en dus dé place to be voor alle vrouwen (en mannen) die gestyled willen worden door een deskundige. 

Wat is Zalon?

Aan de hand van een vragenlijst op www.zalon.nl geef je aan hoe je eruit ziet, wat voor stijl je hebt en van welke merken je houdt. De stylist stelt op basis van die criteria gratis een outfitbox voor je samen met één of twee outfits.

Article continues after the ad

Het is geen computerprogramma, maar een echte stylist met vakervaring én een luisterend oor. Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek? Ben je wat afgevallen en ben je toe aan een andere garderobe? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie of een leuke verrassing voor jezelf of een geliefde?

De stylist catert naar jouw noden. Kleurt of past een item niet? Leg het terug in de doos en stuur het gratis retour. Net zoals bij Zalando, betaal je alleen voor wat je houdt.

Zalando

Zalando is Europa´s grootste online fashion platform (meer dan 2.000 internationale merken) voor vrouwen, mannen en kinderen. Ze bieden klanten op één plek een praktische shoppingervaring met een uitgebreid aanbod aan mode-artikelen, variërend van schoenen, kleding en accessoires, met gratis verzending en retour.

Het assortiment bestaat uit wereldwijde populaire, fast fashion en lokale merken, aangevuld met artikelen van hun private labels.

Win

Vul onderstaand formulier in en wie weet kan jij binnenkort een hele nieuwe outfit uitzoeken met behulp van een stylist. We mogen twee vouchers t.w.v. € 222,- weggeven. Deze actie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in