We blikken elke week terug op de mooiste outfits van koningin Máxima. Want zeg nou zelf, ze ziet er toch altijd uit om door een koninklijk ringetje te halen. Deze week was de agenda iets leger dan normaal, maar het leverde wel twee mooie looks op. 

Maar welke was favoriet?

Volgens velen wordt de bordeaux rode mantel, die voorzien is van prachtige kristallen sterren, beschouwd als topstuk van de week. De jas is van Hollandse makelij: Claes Iversen tekende voor het ontwerp. Máxima droeg deze echte herfstkleur tijdens een bezoek aan cultuurcentrum De Oosterpoort In Groningen voor de regionale start van het project Méér Muziek in de Klas Lokaal. De jas zagen we overigens ook al eerder dit jaar voorbij komen toen de Argentijnse president een bezoek bracht aan ons land in maart.

Article continues after the ad

Maart 2017:

De kreeft
De tweede look is afkomstig uit Singapore, want daar is de koningin op dit moment. Ze gaf daar een toespraak op het Singapore Fintech Festival. Tijdens dit event droeg ze een jurk met horizontaal streepdessin van modehuis Natan. Daarnaast was haar ketting echt een blikvanger. Dankzij de website modekoninginmaxima.nl weten we dat dit item de kreeft wordt genoemd en ook afkomstig is van Natan.

Bron: Modekoninginmaxima
Beeld: Hollandse Hoogte