Heerlijke voorjaarsplaatjes, met dank aan Margrethe en Tillia.

We kunnen de lente al ruiken hier, en in Denemarken is het niet anders. Koningin Margrethe vierde haar voorjaarsvakantie in de naaldbossen van Vesthimmerland, en liet daar gelijk wat fijne kiekjes van haarzelf en hondje Tillia schieten.

"De lente laat zich langzaam zien op de bodem, in de struiken en in de bomen en tuinen van Denemarken", schreef de koningin bij de foto's. "De Deense natuur is iets heel bijzonders, en daar mogen we allemaal blij mee zijn. In het afgelopen jaar is de natuur voor velen van ons een vrije ruimte geweest en hebben we Denemarken op een nieuwe manier ervaren. In de komende tijd moeten we met beperkingen blijven leven, maar in meer dan één opzicht staan ​​we voor betere tijden."

Article continues after the ad

Ze sluit haar bericht af met: "Vanuit hier stuur ik de warmste lentegroeten naar iedereen. Margrethe R.” Een prachtige portretreeks van een dijk van een koningin.

Beeld: Kongehuset

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in