We zagen ze op 7 november voor het laatst in officiële hoedanigheid, daarna volgden heel wat vrije weken in Canada. Maar nu zijn Meghan en Harry terug op Britse bodem. En gaan ze weer aan het werk.

De Duke en Duchess of Sussex trappen hun werkjaar wat dat betreft in stijl af: zij meldden zich vanmiddag voor hun eerste klus sinds ze geland zijn bij het Canada House. Waar ze Janice Charette (de Britse commissaris van Canada) bedankten voor hun onvergetelijke familievakantie in het Canadese.

Meghan heeft nogal wat met Canada. Ze woonde er jarenlang terwijl ze Suits opnam. Beleefde er haar eerste verliefde maanden met Harry. En heeft er nog veel goede vrienden wonen. Dat het óók deel uitmaakt van The Commonwealth was extra handig. De Britse royals hebben er dus ook iets mee.

Article continues after the ad

Harry en Meghan schudden op het Canada House in Londen vanmiddag handjes en brachten ook nog een bezoekje aan de Canada Gallery voor een speciale tentoonstelling. Het is voor het eerst in precies twee maanden dat we ze weer zien, dus vanzelfsprekend was er veel aandacht voor hun bezoekje.

Wanneer het duo weer samen ergens te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in