Een royal zomer op eigen bodem!

Hét ultieme zomeruitje voor royal-liefhebbers: Paleis Soestdijk opent deze zomer tijdelijk de deuren van het park. Je kunt vanaf vrijdag tickets boeken voor elke woensdag en vrijdag in juli en augustus.

De monumenten Watertoren en het Speelhuisje van de voormalige prinsesjes worden opengesteld en er worden activiteiten georganiseerd zoals wandelingen door het park, een wandeling met de schaapskudde en bloemen plukken in de Kwekerij.

Article continues after the ad

Fijn toeven

In de Oranjerie kunnen bezoekers kennismaken met de toekomst van Paleis Soestdijk dat de komende jaren zal worden gerestaureerd.

Het klinkt als fijn toeven voor een zomerse dag. Zo is er een speurtocht voor kinderen, een mobiele koffiebar en zijn er in het park meerdere picknicklocaties. Alles uiteraard helemaal RIVM-proof.

Tickets kosten slechts vijf euro, exclusief parkeren, en je reserveert een tijdslot waardoor het nooit te druk is op het landgoed.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in