Hij zit nog steeds in Wie is de Mol én morgenavond is de finale van Heel Holland Bakt. Dat betekent dat grofweg 6 miljoen kijkers dit weekend de charmante Robèrt van Beckhoven krijgen voorgeschoteld.

Zondagavond zien we fijnproever Robert als jurylid in de finale van het populaire bakprogramma naast Janny van der Heijden en presentator André van Duin. Maroeska, Anna en Nicole nemen het daarin tegen elkaar op.

More content below the advertising

De ogen van de enige Nederlandse Meester Patissier én Meester Boulanger gaan al glinsteren bij een hap van een goed gelukte taart.

Maar op zaterdagavond zien we die glinstering ook in het spel Wie is de Mol?. Betekent dat juist dat hij de mol ís of dat hij denkt te wéten wie de mol is?

Is Robèrt De Mol?

Wij kunnen ons niet voorstellen dat de zachtaardige Brabander iedereen een loer zou draaien, maar ja… het blijft Wie Is De Mol he? Volgens kenners zijn er legio hints die erop wijzen dat Robèrt De Mol is. Een paar hints die daarop zouden kunnen wijzen:

  • Vlak voordat Robèrt de lift uitstapt, is ‘10M’ te zien. Wat staat daar als we het omdraaien? Juist, Mol.
  • Tijdens een prachtige serenade in aflevering 4  lijkt alsof de twee muzikanten Robèrt of Roberto zingen.
  • Robèrt draagt bij de fietsenopdracht een polo met gekleurde fietsen. Zou hij voorkennis hebben gehad?
  • En ook in de openingsscène staan in de kast twee kisten met de opdruk 'sucre'. Frans voor suiker. Zou het een verwijzing zijn naar meesterbakker Robèrt?

Of Robèrt daadwerkelijk de Mol is, dat komen we waarschijnlijk nog niet te weten. Maar dat hij de meest bekeken Bekende Nederlander is dit weekend. Dat staat vast.

#WIDM en #HHB zijn de grote kijkcijferkanonnen, nu hoeft Robèrt zich alleen nog op te geven voor Boer zoekt Vrouw en hij is helemaal spekkoper.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.

 

Één van Máxima's favoriete designers heeft zelf ook een lijstje favoriete vrouwen. In Nouveau vertelde hij honderduit over zijn moeder, oma en Madonna, maar er kwam nog iemand uit de hoge hoed: actrice Bianca Krijgsman, die op zondagavond weer te zien in haar glansrol van Nancy in De Luizenmoeder.

Claes: ‘Al heel vroeg ben ik verliefd geworden op het cabaret-duo Plien en Bianca. Ik keek altijd naar hun tv-shows en als ze optraden in de Kleine Komedie was ik de eerste die kaartjes kocht. Vrouwen die ik heel hoog had zitten. Pas later ontdekte ik dat Bianca ook in serieuze films speelt.

More content below the advertising

"Claes, ik heb een jurk nodig"

In 2014 nam ze out of the blue contact met mij op. “Hoi Claes, ik ben genomineerd voor een Emmy en ik heb een jurk nodig voor het festival. Ik vind je werk zo mooi, kunnen we praten?” Wat een eer, dat iemand die ik zo bewonder, mijn werk kent en het mooi vindt.

Dus ik zei: “Natuurlijk, kom maar langs.” 

Kers op de taart

Ik vind haar supergetalenteerd, heel grappig en – zoals bleek – ook nog eens heel aardig. Een couturestuk maken voor een écht mens, is sowieso iets anders dan voor modellen op de catwalk.

Bij de uitreiking van de Emmy was ik op zakenreis in Hongkong. Ik kreeg een app van haar: ”Claes, ik heb gewonnen!” Voor mij de kers op de taart, een heel dierbaar hoogtepunt in m’n carrière, omdat ik zo veel respect heb voor haar.’

Vanavond zie je Bianca Krijgsman weer in een héél andere outfit als Nancy in De Luizenmoeder.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Chantal Janzen wordt vandaag 40, dat vinden wij van Nouveau die stijlvolle 40+ vrouwen omarmen natuurlijk alleen maar topnieuws. Vriend Leco van Zadelhoff feliciteerde haar vanochtend al op ludieke wijze:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve @chantaljanzen.official .... van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! #loveyoutothemoonandback

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook) op

Nou, zo ziet deze stralende veertiger er voorlopig nog niet uit. Gefeliciteerd Chantal!

More content below the advertising

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in