Hij zit nog steeds in Wie is de Mol én morgenavond is de finale van Heel Holland Bakt. Dat betekent dat grofweg 6 miljoen kijkers dit weekend de charmante Robèrt van Beckhoven krijgen voorgeschoteld.

Zondagavond zien we fijnproever Robert als jurylid in de finale van het populaire bakprogramma naast Janny van der Heijden en presentator André van Duin. Maroeska, Anna en Nicole nemen het daarin tegen elkaar op.

Article continues after the ad

De ogen van de enige Nederlandse Meester Patissier én Meester Boulanger gaan al glinsteren bij een hap van een goed gelukte taart.

Maar op zaterdagavond zien we die glinstering ook in het spel Wie is de Mol?. Betekent dat juist dat hij de mol ís of dat hij denkt te wéten wie de mol is?

Is Robèrt De Mol?

Wij kunnen ons niet voorstellen dat de zachtaardige Brabander iedereen een loer zou draaien, maar ja… het blijft Wie Is De Mol he? Volgens kenners zijn er legio hints die erop wijzen dat Robèrt De Mol is. Een paar hints die daarop zouden kunnen wijzen:

  • Vlak voordat Robèrt de lift uitstapt, is ‘10M’ te zien. Wat staat daar als we het omdraaien? Juist, Mol.
  • Tijdens een prachtige serenade in aflevering 4  lijkt alsof de twee muzikanten Robèrt of Roberto zingen.
  • Robèrt draagt bij de fietsenopdracht een polo met gekleurde fietsen. Zou hij voorkennis hebben gehad?
  • En ook in de openingsscène staan in de kast twee kisten met de opdruk 'sucre'. Frans voor suiker. Zou het een verwijzing zijn naar meesterbakker Robèrt?

Of Robèrt daadwerkelijk de Mol is, dat komen we waarschijnlijk nog niet te weten. Maar dat hij de meest bekeken Bekende Nederlander is dit weekend. Dat staat vast.

#WIDM en #HHB zijn de grote kijkcijferkanonnen, nu hoeft Robèrt zich alleen nog op te geven voor Boer zoekt Vrouw en hij is helemaal spekkoper.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.