Elke maand is het weer een feestje als de nieuwe Nouveau van de drukpers af rolt. Deze zomerse editie staat weer bárstensvol fashion, interviews, beauty, psyche en heel veel inspiratie voor leuke 40+ vrouwen met stijl. Veel leesplezier!

Maria Goos in gesprek met Plien & Bianca

Hun voorstelling Selma Ann Louis breekt álle records. Plien en Bianca, al 30 jaar onlosmakelijk verbonden met elkaar verbonden, zetten een onbetaalbare road musical neer. dat was wel even wennen: niet alles zelf kunnen beslissen. Maria Goos ging in gesprek met dit heerlijk humorvolle duo:

More content below the advertising

Een royal summer; de fashiontrucs van Máxima en Meghan (die ook schittert op de cover)

Josine Droogenijk, van Modekoningin Máxima, neemt speciaal voor Nouveau een aantal koninklijke robes onder de loep.

Beauty: 25 tips voor je zomerhuid

Op zonnige dagen wil je juist stralen, zonder zorgen om huidschade of droog haar. In Nouveau lees je de beste beautytips om je een hele zomer lang van al je mooiste kanten te laten zien.

Psyche: Daarom maken vriendinnen je zo gelukkig

Vriendschappen maken niet alleen gelukkig, maar óók gezond. een dagje met je beste vriendin maakt je fitter dan afzien in de sportschool. Journalist Renate van der Zee zocht uit hoe dat precies werkt.

Bijzonder: 3 bekende vrouwen vertellen over het keerpunt in hun leven

Drie krachtige en bewonderde vrouwen vrouwen vertellen hoe een aangrijpende gebeurtenis hun leven veranderde. En wat leerden Monique hendrickx, Nicollette van Dam en Isa Hoes ervan?

Heel veel roayale mode en beauty om deze zomer mee te flaneren.

De zomerhoroscoop

We kijken er elk jaar weer naar uit. vakantietips en bestemmingen voor jóuw sterrenbeeld.

En verder? De cultuuragenda voor aankomende zomer, Janny van der Heijden over haar lifestyle, prachtige culi uit het Middelandse Zeegebied, wooninspiratie in een verbouwde boerderij, Wies over ageless leven zonder stress en nog heel veel meer.

Veel leesplezier!

Wil je Nouveau elke maand op je deurmat als heerlijk, stijlvol ontspanningsmoment? Neem een abonnement. Of geef er eentje cadeau!

Één van Máxima's favoriete designers heeft zelf ook een lijstje favoriete vrouwen. In Nouveau vertelde hij honderduit over zijn moeder, oma en Madonna, maar er kwam nog iemand uit de hoge hoed: actrice Bianca Krijgsman, die op zondagavond weer te zien in haar glansrol van Nancy in De Luizenmoeder.

Claes: ‘Al heel vroeg ben ik verliefd geworden op het cabaret-duo Plien en Bianca. Ik keek altijd naar hun tv-shows en als ze optraden in de Kleine Komedie was ik de eerste die kaartjes kocht. Vrouwen die ik heel hoog had zitten. Pas later ontdekte ik dat Bianca ook in serieuze films speelt.

More content below the advertising

"Claes, ik heb een jurk nodig"

In 2014 nam ze out of the blue contact met mij op. “Hoi Claes, ik ben genomineerd voor een Emmy en ik heb een jurk nodig voor het festival. Ik vind je werk zo mooi, kunnen we praten?” Wat een eer, dat iemand die ik zo bewonder, mijn werk kent en het mooi vindt.

Dus ik zei: “Natuurlijk, kom maar langs.” 

Kers op de taart

Ik vind haar supergetalenteerd, heel grappig en – zoals bleek – ook nog eens heel aardig. Een couturestuk maken voor een écht mens, is sowieso iets anders dan voor modellen op de catwalk.

Bij de uitreiking van de Emmy was ik op zakenreis in Hongkong. Ik kreeg een app van haar: ”Claes, ik heb gewonnen!” Voor mij de kers op de taart, een heel dierbaar hoogtepunt in m’n carrière, omdat ik zo veel respect heb voor haar.’

Vanavond zie je Bianca Krijgsman weer in een héél andere outfit als Nancy in De Luizenmoeder.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Chantal Janzen wordt vandaag 40, dat vinden wij van Nouveau die stijlvolle 40+ vrouwen omarmen natuurlijk alleen maar topnieuws. Vriend Leco van Zadelhoff feliciteerde haar vanochtend al op ludieke wijze:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve @chantaljanzen.official .... van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! #loveyoutothemoonandback

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook) op

Nou, zo ziet deze stralende veertiger er voorlopig nog niet uit. Gefeliciteerd Chantal!

More content below the advertising

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in