Elke maand is het weer een feestje als de nieuwe Nouveau van de drukpers af rolt. Deze zomerse editie staat weer bárstensvol fashion, interviews, beauty, psyche en heel veel inspiratie voor leuke 40+ vrouwen met stijl. Veel leesplezier!

Maria Goos in gesprek met Plien & Bianca

Hun voorstelling Selma Ann Louis breekt álle records. Plien en Bianca, al 30 jaar onlosmakelijk verbonden met elkaar verbonden, zetten een onbetaalbare road musical neer. dat was wel even wennen: niet alles zelf kunnen beslissen. Maria Goos ging in gesprek met dit heerlijk humorvolle duo:

Een royal summer; de fashiontrucs van Máxima en Meghan (die ook schittert op de cover)

Josine Droogenijk, van Modekoningin Máxima, neemt speciaal voor Nouveau een aantal koninklijke robes onder de loep.

Beauty: 25 tips voor je zomerhuid

Op zonnige dagen wil je juist stralen, zonder zorgen om huidschade of droog haar. In Nouveau lees je de beste beautytips om je een hele zomer lang van al je mooiste kanten te laten zien.

Psyche: Daarom maken vriendinnen je zo gelukkig

Vriendschappen maken niet alleen gelukkig, maar óók gezond. een dagje met je beste vriendin maakt je fitter dan afzien in de sportschool. Journalist Renate van der Zee zocht uit hoe dat precies werkt.

Bijzonder: 3 bekende vrouwen vertellen over het keerpunt in hun leven

Drie krachtige en bewonderde vrouwen vrouwen vertellen hoe een aangrijpende gebeurtenis hun leven veranderde. En wat leerden Monique hendrickx, Nicollette van Dam en Isa Hoes ervan?

Heel veel roayale mode en beauty om deze zomer mee te flaneren.

De zomerhoroscoop

We kijken er elk jaar weer naar uit. vakantietips en bestemmingen voor jóuw sterrenbeeld.

En verder? De cultuuragenda voor aankomende zomer, Janny van der Heijden over haar lifestyle, prachtige culi uit het Middelandse Zeegebied, wooninspiratie in een verbouwde boerderij, Wies over ageless leven zonder stress en nog heel veel meer.

Veel leesplezier!

Wil je Nouveau elke maand op je deurmat als heerlijk, stijlvol ontspanningsmoment? Neem een abonnement. Of geef er eentje cadeau!

Natúúrlijk worden we blij van de zon in een goed glas rosé of een fles bubbels bij het water. Maar we zijn ook al tijden op zoek naar een goed, alcoholvrij alternatief. Beter voor je lijf en vaak ook met wat minder suikers. Daardoor is een laag alcohol-promillage ook voor de calorieën interessant. Vandaar dat NoLo (No alcohol, Low alcohol) dé terrastrend van deze zomer is. En laat daar nou een heel lekker drankje bij passen.

Tess Posthumus is al jaren één van 's werelds beste bartenders en in haar cocktailbar Flying Dutchmen Cocktails in Amsterdam proef je 24 en 25 juli tussen 17:00 en 00:00 cocktails met de alcoholvrije 'spirit' Seedlip.

En behalve dat het lekker is, ziet de fles er ook prachtig uit, dat maakt het toch net iets aantrekkelijker. Tussen de gins en likeuren, slaat 'ie geen slecht figuur.

Je proeft smaken á la Gin & Tonic en een goede Manhattan, maar dan zonder alcohol. Dan is het ook geen probleem dat het op een doordeweekse avond is, want de volgende dag ben je weer zo fris als een hoentje.

We zijn benieuwd!

Beeld: Flying Dutchman Cocktails

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Eindelijk is het zover. Het briljante baken van stijl op de Amsterdamse Dam is weer open. Gassan werd helemaal gerenoveerd en het resultaat mag er zijn!

Om de heropening te vieren, is het heel deze week feest. En daar kan jij van profiteren.

Tot en met 24 juli kun je bij Gassan Dam Square gratis je juwelen laten schoonmaken. En als je wilt, kijken ze ook je horloge nog even na.

En als je er dan toch bent, vergaap je dan aan de nieuwe collecties en diamanten van onder andere Rolex, Chopard, Cartier en natuurlijk Gassan 121.

www.gassan.com

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in