Zoek de liefde dichtbij, dan wordt alles beter! 

Wie de komende dagen jarig is, kan constateren dat het ondanks alles tot nu toe best een goed jaar is geweest. En de tweede helft? Het draait vooral om de balans houden, Leeuw. 

Geluk

Komend jaar wordt het gebuffel van de afgelopen jaren eindelijk weer eens ouderwets beloond. Leeuw. Nieuwe dingen die je onderneemt zijn verrassend succesvol en dat geeft je voldoende spirit om de toekomst met een glimlach tegemoet te zien. Vastbeslotenheid en je niet aflatende trouw betalen zich uit in mooie aanbiedingen, dierbare momenten en waardevolle vriendschappen. Maar er is in 2020 ook een periode waarin het je allemaal even te veel wordt en dan is het allemaal wat moeilijker om vol te houden.

Article continues after the ad

Liefde

In 2020 zijn er hoogte- en dieptepunten in de liefde, maar geen moment twijfel je aan je relatie, al gaat het niet allemaal vanzelf. Er bestaat een diepe verbondenheid en intense liefde tussen jou en je partner en jullie geloven er beiden onvoorwaardelijk in. Een kleine gebeurtenis heeft vrolijk stemmende gevolgen voor jullie allebei. Het zit wel snor met die passie. Sta je voor een nieuw begin? Zoek de liefde dichterbij, je kijkt al een tijdje over de Ware heen. Maar hij/zij ziet jou heel duidelijk.

Gezondheid

Je moet topfit zijn dit jaar, Leeuw. Luiheid is even niet op zijn plaats in 2020. Daarvoor ben je te druk en te actief. Je legt de lat hoog op alle fronten, behalve als het om je conditie gaat. Zonde! 2020 is het jaar om werk en ontspanning in een betere balans te krijgen. Soms betekent het heel simpel dat je gas terug moet nemen. Geveld door een stevige griep? Zorg ervoor dat je volledig op krachten bent voor je weer volle kracht vooruit gaat.

Cadeautip! 

Je kunt de leeuw niet blijer maken dan met een uitgesproken sieraad of een kunstwerk dat kan fungeren als conversation piece. En voor een exotische reis is ze altijd te porren.