De jaarhoroscoop voor wie tussen 22 juni – 22 juli is geboren.

Bijna jarig? Nouveau's astrologe Arinka zocht uit wat 2020 te bieden heeft voor Kreeft!

Geluk

Het wordt een bewogen jaar, maar wel een jaar waarin je heel veel voor elkaar krijgt. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Na problemen te hebben overwonnen, heb je eindelijk het gevoel dat je jezelf terugvindt en dat maakt je terecht bijzonder gelukkig. Er is een last van je schouders gevallen en een flinke meid die jouw humeur in 2020 nog weet te verpesten. Samen­werken met iemand uit je vrienden­kring of familie blijkt heel veel leuker te zijn dan je ooit had durven dromen.

Article continues after the ad

Liefde

Een nieuwe vriend effent het pad naar een nieuwe liefde als je daarnaar op zoek was. Het brengt je – letterlijk – naar oorden die je nog niet kende en zet grote veranderingen in gang. Tijdens je ontdekkingsreis reken je af met oude gewoonten en verbaas je jezelf herhaaldelijk over je eigen flexibiliteit. Allang gelukkig in de liefde? Pas op dat je in je hartstochtelijke hang naar vrijheid niet alles vergeet wat je met zoveel zorg hebt weten op te bouwen. Tel je zegeningen.

Gezondheid

Ja, het gaat heel goed dit jaar, maar dat betekent niet dat je niet af en toe even pas op de plaats hoeft te maken. Probeer gezonder te eten, want dat lukt met je drukke leven n iet altijd. Zorg voor vitaminerijk voedsel en – heel belangrijk – een goede nachtrust. En doe dingen die ontspannen, al lijken ze nutteloos. Een beetje aan klungelen in de tuin op een zonnige middag geeft heel veel energie en dat is goed voor je concentratievermogen en voor je tuin.

Je kunt Kreeft niet blijer maken dan met design met rustige, vloeiende lijnen, een moderne dansvoorstelling of een kunstwerk met een lichte, positieve sfeer.
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in