De grootste luxebeurs ter wereld staat deze week in de RAI.

Het thema van Masters of LXRY, de bekendste 'premium lifestyle beurs' is dit jaar 'liefde voor vakmanschap, passie voor perfectie'. Gedurende vijf dagen is de beurs het internationale epicentrum van luxe.

Op een recordoppervlakte van 50.000 vierkante meter is dit de plek waar van 12 t/m 16 december het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, juwelen, horloges, boten, auto’s en travel samenkomen.

Article continues after the ad

Je struikelt er over de juweliers met onder andere de grootste horlogecollectie van Europa (Gassans stand is een duizelingwekkende 1200 m2), en verder vind je er kunst, jachten en luxe wagens, naast haute foodtrucks.

Opwindend is het gegeven dat 23 topkoks in totaal 40 Michelinsterren naar het pop-up restaurant brengen. En bij de vele modeshows maakt Addy van de Krommenacker een bijzondere comeback. Voor wie het duizelt, is er een speciale app: Close to Masters of LXRY, zodat je weet wat waar wanneer plaatsheeft. Een ticket kost € 50.

Foto's (c) iStock, Masters of LXRY

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in