Voor wie dit weekend even wil uitwaaien in Zeeland.

Het fenomeen Tasty Walk is ontstaan tijdens de eerste lockdown. Je wandelt van deelnemend restaurant naar deelnemend restaurant waar je iets lekkers to-go kunt halen.

Onderweg zie je wat van de stad of de omgeving. Het is een leuke coronaproof manier om iets te ondernemen en de nog gesloten horeca een beetje te helpen.

Dit weekend (7 en 8 januari 2022) wordt de Tasty Walk Brouwersdam gehouden, de eerste door een natuurgebied. De wandeling is 12 km en leidt over het strand, langs de zee en door de duinen. Goede kans dat je zeehonden zult zien. Is 12 km lopen je teveel, dan kun je de route ook per fiets of auto afleggen, bij alle deelnemers is voldoende parkeerplaats.

Article continues after the ad

Deelnemende restaurants zijn Brasserie Zeven, Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam, Strandclub Zee, Strandpaviljoen Brouw en Beachclub ’t Gorsje. Je kunt zelf kiezen bij welke deelnemer je start en hoe je de route aflegt. Opgeven kan via de website van Tasty Walk en deelname kost 30 euro. Je kunt kiezen voor zaterdag 8 of zondag 9 januari van 12.00 tot 18.00 uur. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in