Nouveau's mode-expert Anita Willemars mocht op audiëntie bij La Crawford en natuurlijk schittert zij op onze cover deze maand. Verder interviewde Maria Goos op de haar kenmerkende wijze Sacha de Boer. Daarnaast natuurlijk De vrouwen van, veel mode, beauty en psyche. Nieuwsgierig? Dit mag je nog meer van ons verwachten.

Natuurlijk vind je Isa & Medina ook weer in deze Nouveau, je krijgt tips tegen vermoeidheid, een fantástische lezersaanbieding bij het Rijksmuseum en één van onze favoriete binnenlandse kookboekenschrijfsters Janneke Philippi heeft weer een nieuw boek waar we een klein voorproefje van plaatsen.

Verder geven we je de reistrends voor 2018, leuk als je je vakantie gaat boeken!

Cabaretier Roue Verveer en zijn prachtige vrouw Farah doen een boekje open over hun relatie.

Zoals gezegd, sprak Maria Goos met de innemende Sacha de Boer.

Onze columnist Tommy Wieringa vertelt over de vrouwen in zijn leven.

En heel veel sneeuwmode om stijlvol de pistes te betreden:


Nu in de winkel voor maar € 5,99. Abonneren kan natuurlijk ook. We hebben nu een mooie aanbieding met deze stijlvolle tas cadeau. Klik hier

De Deense actrice Brigitte Nielsen is vrijdag bevallen van een dochter. Het meisje zag in Los Angeles het levenslicht. Ze is het vijfde kind van de actrice.

De kleine meid heet Frida.

Dat laten de actrice en haar 39-jarige echtgenoot Mattia Dessi in een verklaring weten aan People Magazine. Het meisje is het vijfde kind van Nielsen, die al vier volwassen zoons heeft uit voorgaande huwelijken.

Op haar Instagram deelde de Deense naar hartenlust foto's tijdens de zwangerschap.

 

happy time ❤️ positive vibes #happyness #positivevibes

Een bericht gedeeld door Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) op

''We zijn heel gelukkig met de komst van onze prachtige dochter'', aldus de actrice en haar echtgenoot. Nielsen maakte haar zwangerschap pas eind mei bekend via een foto op Twitter.

Op vaderdag blikten ze vast vooruit op de komst van kleine Frida.

 

you'll be a great papà ❤️ Ti amo 💋 #fathersday #daddy #love #family

Een bericht gedeeld door Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) op

Bron: NU.nl Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Afgelopen week plaatste Trijntje Oosterhuis een foto van zichzelf op Instagram waarop ze er jaloersmakend goed uitziet. Fans vroegen meteen of ze was afgevallen. Het antwoord is ja!

'Het dieet werkt geweldig en snel', liet de zangeres weten. 

Complimenten

Na het plaatsen van de foto regende het complimenten. 'Knap gedaan. Je ziet er goed uit en straalt helemaal.' En: Wat ben je toch een schoonheid, met en zonder die kilo's', zijn nog maar een paar van de vele positieve reacties.

Het dieet

Hoe is Trijntje zo afgevallen? Naar eigen zeggen is ze helemaal fan van het dieet Alizonne, het dieet waar ook Angela Groothuizen bij zweert. De zangeres verklapt niet hoeveel kilo's ze kwijt is en wat haar streefgewicht precies is. Dat maakt ook helemaal niks uit. Trijntje, je ziet er geweldig uit!

 

 

@ziggodome doorloop @hollandzingthazes #ziggodome #hollandzingthazes2018 #meisjemochtmeevanmiddag

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

Bron: Instagram Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in