Nouveau's mode-expert Anita Willemars mocht op audiëntie bij La Crawford en natuurlijk schittert zij op onze cover deze maand. Verder interviewde Maria Goos op de haar kenmerkende wijze Sacha de Boer. Daarnaast natuurlijk De vrouwen van, veel mode, beauty en psyche. Nieuwsgierig? Dit mag je nog meer van ons verwachten.

Natuurlijk vind je Isa & Medina ook weer in deze Nouveau, je krijgt tips tegen vermoeidheid, een fantástische lezersaanbieding bij het Rijksmuseum en één van onze favoriete binnenlandse kookboekenschrijfsters Janneke Philippi heeft weer een nieuw boek waar we een klein voorproefje van plaatsen.

Verder geven we je de reistrends voor 2018, leuk als je je vakantie gaat boeken!

Cabaretier Roue Verveer en zijn prachtige vrouw Farah doen een boekje open over hun relatie.

Zoals gezegd, sprak Maria Goos met de innemende Sacha de Boer.

Onze columnist Tommy Wieringa vertelt over de vrouwen in zijn leven.

En heel veel sneeuwmode om stijlvol de pistes te betreden:


Nu in de winkel voor maar € 5,99. Abonneren kan natuurlijk ook. We hebben nu een mooie aanbieding met deze stijlvolle tas cadeau. Klik hier

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief

 

 

 

Actrice Rachel Weisz is in verwachting van haar eerste kind met James Bond-acteur Daniel Craig. "Het zal binnenkort zichtbaar worden. Daniel en ik zijn heel gelukkig", zegt ze in een interview aan The New York Times.

"We krijgen een klein mensje. We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten. Het is zo mysterieus." De 48-jarige actrice heeft al een elfjarige zoon, Henry, met Hollywood-regisseur Darren Aronofsky.

De 50-jarige Daniel Craig heeft een dochter, Ella (25), met zijn ex-vrouw Fiona Loudon.

In juni 2011 traden Weisz en Craig in het huwelijk na relatie van een halfjaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: NU.nl/BuZZE. Beeld: ANP

Nouveau interview met Rachel Weisz

In februari stond Rachel met een groot interview in Nouveau en vertelde ze over haar leven in en buiten de schijnwerpers, haar carrière én haar huwelijk met Daniel Craig. Lees het hier