Het debuut van Igone's zelfstandige carrière als ballerina!

Heerlijk nieuws voor de liefhebbers van dans: op 10 en 11 juni aanstaande staat Igone de Jongh met haar eigen dansgala in Koninklijk Theater Carré. Dit veelzijdige dansgala markeert haar zelfstandige carrière als ballerina.

Ze stelt - in samenwerking met Koninklijk Theater Carré -  speciaal voor dit gala een bijzonder programma samen met diverse (inter)nationale gasten uit de wereld van ballet, (moderne) dans en muziek.

Article continues after the ad

Zo zal ze in Igone in Carré enerzijds op het podium te zien zijn met haar oude danspartner Marijn Rademaker, maar ook samen met Jan Kooijman, Wende en vriendin Chantal Janzen de variatie in de dans opzoeken.

"Voor mij is dit een droom die uitkomt," zegt Igone. "Ik vind het geweldig dat ik in Carré sta, niet alleen omdat het Carré is, maar omdat dit mijn avond is. Een avond waarbij ik de regie helemaal in eigen hand mag nemen. Wat ik dans, met wie ik dans en hoe het eruit ziet. Ik kan met dit gala dans in de gehele breedte laten zien, al zal het door mij zo geliefde klassieke ballet uiteraard niet ontbreken."

Voor tickets: Carré of de Nationale Theaterkassa.

Foto's (c) Mark Engelen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in