Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 concerten en 2 voorstellingen die je niet wilt missen

Voor als je nog een gaatje in je zomeragenda hebt! Je hebt momenteel ruime keuze in concerten en voorstellingen. We tippen er een paar die je ongetwijfeld een leuke avond zullen bezorgen. Elton John Farewell Yellow Brick Road is de laatste tournee van Elton John, die het rustiger aan wil gaan doe...

5 concerten en 2 voorstellingen die je niet wilt missen

Voor als je nog een gaatje in je zomeragenda hebt!

Je hebt momenteel ruime keuze in concerten en voorstellingen. We tippen er een paar die je ongetwijfeld een leuke avond zullen bezorgen.

Elton John

Farewell Yellow Brick Road is de laatste tournee van Elton John, die het rustiger aan wil gaan doen.

Hij is nog één keer in Nederland te zien, in het Gelredome op 9 juni 2022

Farewell Yellow Brick Road

Trijntje en Kenny

Trijntje Oosterhuis en Kenny B geven samen een concert in Openluchttheater Caprera, mét een liveband. Schitterende locatie, leuke combinatie, te zien en te beluisteren op 10 juni 2022

Caprera

Groots met een zachte G

Hits, klassiekers, meezingers, sfeer en ongetwijfeld hier en daar een Brabants worstenbroodje - de Groots-concerten zijn beroemd!

Guus Meeuwis, 10-11-12-14 juni 2022, Philips Stadion Eindhoven

The Damned in de open lucht

Het Amsterdamse Bostheater is een van de grootste theaterpodia van Nederland. Elke zomer wordt er een grote theatervoorstelling van een gerenommeerd Nederlands theatergezelschap gespeeld in het prachtige decor van het Amsterdamse Bos. Je ziet de zon ondergaan tijdens de voorstelling en de laatste scène wordt steevast onder de sterrenhemel gespeeld. Headliner van deze zomer is The Damned onder regie van Ivo van Hove.

In deze theaterbewerking naar een filmscript van de Italiaanse cineast Luchino Visconti is te zien hoe een familie van rijke Duitse industriëlen fataal afglijdt in haar samenwerking met de aan de macht gekomen nazipartij. Het familiehoofd, baron Joachim, verzet zich en wordt geliquideerd. De strijd om de opvolging leidt tot een escalatie van intriges en manipulaties, verraad en moord.

Bostheater, vanaf 15 juni 2022

Grayson Perry

Op 26 juni 2022 staat  Grayson Perry – A Show for Normal People in Carré. Voor het eerst is de populaire theatershow van de uitbundige Britse kunstenaar en winnaar van de Erasmusprijs 2021 in Nederland te zien. Al meer dan veertig jaar weet hij van het alledaagse iets bijzonders te maken. Zijn tv-programma’s en theatershows trekken in het Verenigd Koninkrijk duizenden fans. Nu hij ook in Nederland met de Erasmusprijs een hoge onderscheiding heeft gekregen voor zijn levenswerk komt zijn eigenzinnige theatervoorstelling A Show for Normal People naar Amsterdam.

Zijn beeldende kunst was al eerder in Nederland te bewonderen. Velen zullen hem kennen van Wintergasten of de exposities Guerilla Tactics in het Stedelijk en Hold your beliefs lightly in Bonnefanten. In zijn theatershow laat hij zich van zijn dwaze en theatrale kant zien. Eén ding is zeker: wanneer je de zaal verlaat weet je dat uiteindelijk niets er echt toe doet. Geniet van Grayson Perry op een avond waarop hij grote levensvragen stelt – en mogelijk beantwoordt – en waarop hij je even laat vergeten hoe weinig het leven voorstelt, zoals alleen een man in een jurk dat kan.

Grayson Perry

Ed Sheeran

Omdat Ed Sheeran als geen ander in staat is een voetbalstadion te laten aanvoelen als een knus zaaltje.

Ed Sheeran, 14 en 15 juli 2022 in de Johan Cruijff Arena

Het Bowie Concert

Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. Op 10 januari 2016 overleed hij. Het Bowie Concert is een waardig eerbetoon waarbij topmusici zijn allergrootste hits vertolken...

... met Rias Baarda als lead (en niemand benadert Bowie zoals hij). Een live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden. Te zien in  Amsterdam (AFAS Live) in Groningen (MartiniPlaza), Den Bosch (Mainstage) en Rotterdam (Ahoy – RTM stage). Let's dance! 

Het Bowie Concert, vanaf 8 september 2022

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in