Normaal gesproken is Jan Taminiau druk met schetsen en ontwerpen (voor onze koningin bijvoorbeeld). Maar nu is het tijd voor iets nieuws. Een leuk uitstapje zeg maar.

 

De designer gaat vandaag en morgen kunstwerken exposeren in samenwerking met het internationale veilinghuis Sotheby's.

Article continues after the ad

Zeer exclusief

En niet zomaar een paar willekeurige stukken, maar drie toppers uit de SØR Rusche Collectie. De kunstwerken van Adam van Breen, Edwaert Collier en Cornelis Norbertus Gysbrechts zijn exclusief te zien zijn in TAMINIAU, Jan's onlangs geopende tijdelijke flagship store in Amsterdam.

 

Passend bij de winkel

Jan Taminiau: "Ik heb deze schilderijen gekozen omdat ze rechtstreeks tot de stukken in mijn eigen modellijn spreken, en ook tot de dynamische ruimte waarin ze zullen hangen. De werken van Edwaert Collier en Cornelis Norbertus Gysbrechts bevatten niet alleen een tijdloze schoonheid, ze weerspiegelen de eigentijdse esthetiek van mijn winkel."

Bezoekje waard

Nieuwsgierig geworden naar deze mooie samenwerking en de bijzondere kunstwerken? Je kunt zowel vandaag als morgen een kijkje gaan nemen in de flagship store TAMINIAU, Hobbemastraat 3 in Amsterdam. De winkel is geopend van 10.00 - 18.00 uur.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in