Aziatisch koken

BIJ UITGEVERIJ GOOD COOK VERSCHIJNT: BASISBOEK AZIATISCH KOKEN

Met Basisboek Aziatisch haal je 300 recepten (met stap voor stap fotografie en uitleg) uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry’s en Sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en kimchi uit Korea. Van snacks, salades, soepen, hoofdgerechten tot en met desserts en meer.
Basisboek Aziatisch geeft per land goede informatie over specifieke ingrediënten, kookgerei en -technieken die je nodig hebt om in de keuken zelf aan de slag te gaan. Als toegift geeft deze Aziatische kookbijbel diverse basisrecepten: maak je eigen Chinese pruimensaus, verschillende soorten curry’s, Japanse dashibouillon en de overheerlijke nam prik pao (Thaise chilisaus). Kortom: Basisboek Aziatisch is onmisbaar voor elke liefhebber van de Aziatische keuken!
Jody Vassallo en Emily Ezekiel zijn beide kookboeken-auteurs en food-stylisten. Emily is een groot liefhebber van de Aziatische keuken; Jody werkte onder andere met Donna Hay en Bill Granger en is tegenwoordig betrokken als voedingsconsulent bij Jamie Oliver’s Ministery of Food.

ISBN: 978 94 6143 131 8

Prijs: € 24,95

O.a. bij: www.bol.com

Article continues after the ad