Janny‘De lekkerste verse pasta maak je zelf’, aldus Janny van der Heijden. En dus kan een kookboek van deze veelgeprezen culinaire alleskunner over dit onderwerp ook niet uitblijven.
In Pasta di Janny kom je alles te weten over het maken en bereiden van pasta; van de basis tot het eindproduct. Ontdek het verschil tussen de soorten bloem, vorm deeg met behulp van een pastamachine en leer de verschillende vormen kennen aan de hand van het pasta-ABC. Janny geeft de gouden regels voor het koken van pasta en het maken van de lekkerste sauzen.
De recepten in dit boek variëren van lange pasta tot gevulde pasta en van pasta uit de oven tot zoete pasta. Perfectioneer je pastagerechten en ontdek hoe eenvoudig en lekker het is om zelf pasta te maken.

Janny van der Heijden

Janny heeft als televisiemaker achter de schermen veel culinaire programma’s op haar naam staan, van Koken met Sterren, Wie is de chef, MasterChef tot De kwestie van smaak. De laatste paar jaren ook voor de camera met succesvolle programma’s als De Nationale Eettest en Heel Holland Bakt. Ze is voormalig hoofdredacteur van Tip Culinair en auteur van vele succesvolle kookboeken en ook publiceert ze regelmatig culinaire columns in diverse media en heeft haar eigen bureau dat zich bezighoudt met onder meer culinaire communicatie, culinaire historie en het ontwikkelen van receptuur.

Informatie

ISBN: 978 94 6143 118 9
Prijs: € 19,95

Article continues after the ad