Veel en vooral volle wimpers, wie wil dat niet? Net als iedereen heeft ook Meghan Markle een favoriete mascara gevonden die ze ongetwijfeld in groten getale bij de drogist inslaat. 

Welke dat is, onthulde hair & make-up artist Lydia Sellers - de dame die de make-up van Meghan deed toen ze in de serie Suits speelde - onlangs in het Amerikaanse Hello Magazine.

Volle wimpers

De Duchess of Sussex is namelijk dol op de Lash Sensational Luscious Mascara van Maybelline. Volgens Sellers eentje die zorgt voor extra volume, lengte en ook nog eens hydraterend is. 

"Dankzij Meghan ken ik deze mascara. Sinds zij me erover vertelde, is het een vast onderdeel van mijn make-upkit geworden. Het is ook nog eens een heel betaalbare mascara."

Article continues after the ad

Koopje

De mascara kost namelijk nog geen tientje. Hij is op veel plekken te koop, maar even een tip van ons: hier is-ie op dit moment in de aanbieding. Het proberen waard dus!

Bron: Hello Magazine. Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.