Veel en vooral volle wimpers, wie wil dat niet? Net als iedereen heeft ook Meghan Markle een favoriete mascara gevonden die ze ongetwijfeld in groten getale bij de drogist inslaat. 

Welke dat is, onthulde hair & make-up artist Lydia Sellers - de dame die de make-up van Meghan deed toen ze in de serie Suits speelde - onlangs in het Amerikaanse Hello Magazine.

Volle wimpers

De Duchess of Sussex is namelijk dol op de Lash Sensational Luscious Mascara van Maybelline. Volgens Sellers eentje die zorgt voor extra volume, lengte en ook nog eens hydraterend is. 

"Dankzij Meghan ken ik deze mascara. Sinds zij me erover vertelde, is het een vast onderdeel van mijn make-upkit geworden. Het is ook nog eens een heel betaalbare mascara."

Koopje

De mascara kost namelijk nog geen tientje. Hij is op veel plekken te koop, maar even een tip van ons: hier is-ie op dit moment in de aanbieding. Het proberen waard dus!

Bron: Hello Magazine. Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.

 

Maak je vakantielook compleet met beachwaves in je haar. Make-up artist Carmen Zomers legt je in een snelle video uit, hoe je dat doet.

Beauty by Carmen:

Meer beautyvideo's van Carmen bekijken? Dat kan op Margriet.nl

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Help je huid een handje herstellen van al die UV-stralen en luchtvervuiling die zorgt voor die vermaledijde lijntjes in je gezicht. Met deze 4 boosters zorg je voor optimale huidverzorging. 

1. Voortaan elke nacht nachtcrème gebruiken

Het liefst een met krachtige werkstoffen, zoals retinol. Medik8 heeft een derivaat ontwikkeld, retinaldehyde, dat nog sneller en sterker schijnt te werken.

Chrystal Retinal, als kuur voor extra versteviging, meer volume en minder lijntjes (vanaf € 79,95).

2. Anti-pollution skincare

Zeker als je in de stad woont. Luchtvervuiling is immers net zo’n boosdoener voor veroudering als uv-straling. Chanel heeft de D-Pollution Essentiel-spray, die je elk moment als extra buffer op je gezicht kunt verstuiven

(€ 57,-, exclusief via www.chanel.com).

3. Dagelijkse oogverzorging

Als je merkt dat je steeds meer concealer moet gebruiken om donkere kringen te verdoezelen, is het tijd voor een meer voedende oogcrème.

Ultimate Eye Cream van Olaz heeft een ontzwellende én kleurcorrigerende werking (€ 24,99).

4. Extra versteviging

Tegen je veertigste kunnen de eerste tekenen van verslapping optreden, bijvoorbeeld rond neus en mond.

Estée Lauder heeft voor die zones een serum ontwikkeld met het krachtige acetyl-hexapeptide-8: Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment (€ 90,-).

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in