Lancome-ambasssadeur

Article continues after the ad

Lancôme-ambassadeur van deze maand

Liselot Flameling (37 jaar), accountmanager, heeft een droge, licht gevoelige huid en bespeurt de laatste tijd wat meer tekenen van veroudering. “Mijn huidverzorgingsritueel is niet zo uitgebreid. Ik maak mijn huid alleen ’s avonds schoon met een lotion, even snel, en gebruik enkel een dagcrème om sporten van droogte weg te nemen. Alleen in het weekend doe ik wel eens iets extra’s. Mijn huid reageert direct als ik te veel doe. Dan krijg ik last van roodheid, vlekjes of een trekkerig gevoel.”

De wens van Liselot

“De laatste tijd heb ik de indruk dat mijn huid meer nodig heeft dan alleen bescherming of verzachting. Ze moet wat meer gevoed en hersteld worden. Ik vind het vooral belangrijk dat mijn huid lekker soepel aanvoelt, niet strak of droog, en een gezonde, stralende gloed heeft.”

Het advies van Lancôme-huidexpert Sanne Vermeulen

Lancome“Liselots dagelijkse verzorgingsritueel mag zeker iets uitgebreider, te beginnen bij de reiniging. Probeer zowel ’s ochtends als ’s avonds de huid goed schoon te maken, ook als je geen foundation gebruikt. Begin met een verzachtende milk en gebruik daarna een lotion om de huid in balans te brengen. Als tweede stap adviseer ik altijd, voor elk huidtype, een paar druppels Génifique Youth Activating Concentrate. Dat is een krachtige activator die als basis dient om de huid voor te bereiden op de overige verzorging. Het activeert de huidcellen en maakt je huid als het ware klaar voor de volgende stappen.

Stappenplan op maat

Stap 1
Maak de huid zorgvuldig schoon met verzachtende reinigers zoals de milk Galatéis Douceur en de tonic Tonique Douceur.

Stap 2
Breng twee of drie druppels Génifique Youth Activating Concentrate aan op een perfecte gereinigde huid. Deze activator bereidt de huid voor op de verdere verzorging. Eén pipet is voldoende voor gezicht en hals.

Stap 3
Voor een huid met de eerste tekenen van veroudering (droogte, fijne lijntjes en dofheid) is Visionnaire Advanced Multi Correcting Cream een aanrader. Deze 24-uurscrème heeft een anti-rimpelwerking, verbetert de elasticiteit, verheldert een vale huid en kan ook als nachtcrème gebruikt worden.

Stap 4
De kalmerende oogcrème Hydra Zen Yeux is bij uitstek geschikt voor de extra kwetsbare oogzone.

Stap 5
Om de huid een frisse gloed te geven, te hydrateren en onvolmaaktheden te camoufleren, adviseer ik Miracle Cushion.

[sm-product-feed id="2439"]