Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win zo'n heerlijke Duo Edelweiss set van The Body Shop!

Lekker smeren in Alpensferen voor een stevigere, gladdere huid: win zo'n heerlijke Duo Edelweiss set van The Body Shop!

edelweiss the body shop

Lekker smeren in Alpensferen voor een stevigere, gladdere huid.

Als cadeautje voor een dierbare, voor jezelf, voor Sint of voor onder de boom: The Body Shop heeft een heerlijk aanbod aan verrassende geschenken, van adventskalenders tot fijne cadeausets.

The Body Shop

Waaronder twee limited editions met feestelijke bodyproducten: Cherries & Cheer en Pears & Share.  

The Body Shop

Bijzonder is dat elk cadeau in sint- en kerstcollectie niet alleen een positief verschil maakt voor degene die het ontvangt, maar ook voor de Community Fairtrade-partners van The Body Shop, verspreid over de wereld. Of je nu op zoek bent naar iets groots, of iets kleins, vegan beauty, verrukkelijke bodycare of een luxe parfum, je vindt er iets voor every body.

The Body Shop

Zoals Edelweiss Skincare, dat zich richt op een stevigere gladdere huid. Je kende deze lijn wellicht al als Drops of Youth™, maar hij is nu volledig vernieuwd en verrijkt met een dubbele concentratie edelweiss, een plantje dat van nature leontopodinezuur bevat, dat bekend is als antioxidant. De Edelweiss-producten helpen je huid te beschermen tegen vervuiling uit de omgeving en laten je huid steviger, gladder en frisser aanvoelen.

The Body Shop

Nouveau mag 3 x de Duo Edelweiss set van The Body Shop, ter waarde van € 49 euro weggeven. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks wel lekker smeren terwijl je het bekende liedje neuriet ('Edelweiss, edelweiss, every morning you greet me…')

Winnen
  • The Body Shop