Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win Remix – Sparkling Island, de nieuwe geur van 4711!

Iconische klassieker in een zomerse samenstelling: win Remix – Sparkling Island, de nieuwe geur van 4711!

4711 Remix Sparkling Island

Je kent 4711 van de iconische eau de cologne, die zo verrukkelijk is op een warme dag. Die klassieker bestaat nog steeds en heeft er door de jaren heen wat zusjes bijgekregen.

.

De nieuwste heet 4711 Remix - Sparkling Island. Deze geur maakt gebruik van de oorspronkelijke 4711 ingrediënten, maar dan in een andere samenstelling. Hierdoor krijgt het eau de zomerse sfeer van een onvergetelijke dag op het populaire Griekse strand van, pakweg, Mykonos.

Zomerhit

.

Om het zomerhitgehalte van Remix nog wat extra luister te geven, heeft 4711 samengewerkt met artiest TNGS voor een speciale cover van Anita Meyer's hit 'Why Tell Me Why'. Die kun je beluisteren op Spotify.

Tropische uitstraling

.

De 4711 Remix Sparkling Island is verkrijgbaar in een stijlvolle, blauwe fles met een tropische uitstraling. De geur bevat de kenmerkende ingrediënten van 4711, waaronder bergamot, citroen, sinaasappel, lavendel en rozemarijn.

.

In deze geurmix begint het met een citrusachtig trio van limoen, citroen en sinaasappel als wake-up call. In het hart vullen fruitige prikkels van groene appel de geurcocktail aan. Bloemige accenten van fresia en ylang-ylang wekken daarna een verlangen op naar de turquoise zee en het mediterrane vakantiegevoel,' aldus 4711.

4711 Remix Sparkling Island is verkrijgbaar bij onder andere Douglas en andere parfumerieën en drogisterijen voor ongeveer € 25 (afhankelijk van waar je 'm koopt).

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 flesjes 4711 Remix Sparkling Island weggeven! Vul het formulier in, wie weet kun je dan wel fris en fruitig de zomer door met deze heerlijke verfrissende en zomere geur!