Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win kaartjes voor de documentaire Elizabeth én een Afternoon Tea!

Doe je mee aan deze koninklijke winactie ter ere van de Queen? Koningin Elizabeth (bijna 96) zit dit jaar 70 jaar op de Britse troon, een historische mijlpaal die om een documentaire vraagt. © Getty Images "Ze is als de Mona Lisa, je herkent haar meteen, maar je kent haar niet echt," zei regisseu...

Win kaartjes voor de documentaire Elizabeth én een Afternoon Tea!

Doe je mee aan deze koninklijke winactie ter ere van de Queen?

Koningin Elizabeth (bijna 96) zit dit jaar 70 jaar op de Britse troon, een historische mijlpaal die om een documentaire vraagt.

© Getty Images

"Ze is als de Mona Lisa, je herkent haar meteen, maar je kent haar niet echt," zei regisseur Roger Michell over koningin Elizabeth en de film die hij over haar maakte, waarin prachtige oude beelden te zien zijn.

© Getty Images

"Ze is beroemder dan de Beatles. Ze is een koningin in een kasteel uit een sprookje. Maar ook een koningin die met een werkhelm op een recyclingfabriek opent. Om haar heen verandert de wereld voortdurend en blijft zij altijd de Queen." 

© Elizabeth Productions Limited 2021

Michell maakte over deze beroemde powervrouw ‘Elizabeth’, een bijzondere, grappige en soms zelfs ondeugende viering van de langstzittende monarch ooit.

Aan de hand van uniek archiefmateriaal, recente beelden en home video’s van het publiek volg je Elizabeth vanaf haar jonge jaren, tot aan het media-icoon dat ze vandaag de dag geworden is. Het levert een prachtige documentaire op, die je niet mag missen als je een royaltyliefhebber bent! 

Doe mee & win! 

Om de Platinum Jubilee én de Queen in stijl te vieren, mag Nouveau 5 x een royale Afternoon Tea in het Amstel Hotel in Amsterdam weggeven. Elke winnaar ontvangt ook 2 filmtickets om de documentaire in de bioscoop te zien. Als dat geen koninklijke combinatie is - doe je mee?