Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win Irma's Geheim, het laatste deel van De Vrouwen van Beiersdorf!

Historische fictie om van te smullen (en ook nog wat van op te steken). Heb je genoten van De Zeven Zussen, dan zul je ook smullen van Lena Johannson's De Vrouwen van Beiersdorf, historische fictie over drie vrijgevochten vrouwen én sisterhood. Gertrudes Besluit is het eerste deel van de trilogie...

Win Irma's Geheim, het laatste deel van De Vrouwen van Beiersdorf!

Historische fictie om van te smullen (en ook nog wat van op te steken).

Heb je genoten van De Zeven Zussen, dan zul je ook smullen van Lena Johannson's De Vrouwen van Beiersdorf, historische fictie over drie vrijgevochten vrouwen én sisterhood.

is het eerste deel van de trilogie en gaat over de begintijd van het succesvolle cosmeticabedrijf waarin de vrouw van de oprichter alles op het spel zet om de naam van haar man te redden. Antonia's Hoop is het tweede deel en draait om een arbeidster die vecht voor een beter leven.

En dan nu: Irma's Geheim

En vandaag komt het derde en laatste deel uit: Irma's Geheim, het verhaal over de kunstenares die ook al in de eerste twee delen voorkwam. Het begint in Hamburg, in 1912. Oscar en Gertrude Troplowitz zijn gelukkig samen en als bedenkers van de Nivea-crème hebben ze groot succes. Samen besluiten ze hun lang gekoesterde wens waar te maken: een reis naar Amerika.

Inmiddels zijn er over de hele wereld filialen van hun bedrijf, Beiersdorf, te vinden en ook het aantal werknemers is enorm gegroeid. Irma, een goede vriendin van Gertrude en kunstenares, gaat voor het bedrijf een van de eerste reclameposters ontwerpen; een voor die tijd revolutionair idee. Het wordt een sensatie.

Maar er pakken zich donkere wolken samen boven Irma: ze wordt verdacht van medeplichtigheid bij een vervalsingsschandaal. Bovendien staat de Eerste Wereldoorlog voor de deur. Het bedrijf raakt in een crisis en sleurt Irma en haar vriendinnen mee, en de vraag is dan hoe sterk de vriendschap is.

De Vrouwen van Beiersdorf: Irma's Geheim van Lena Johannson is uitgegeven door A.W. Bruna en kost € 21,99.

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 exemplaren weggeven van Irma's Geheim! Vul het formulier in, wie weet kun jij dan wel lezen hoe het de leading ladies vergaat vanaf 1912.