Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een voucher van € 100 voor een creatieve Wecandoo workshop naar keuze!

Geef meer dan een cadeau, geef een unieke belevenis. Doe mee en win een voucher van € 100 voor een creatieve Wecandoo workshop naar keuze!

wecandoo Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie nastia

Geef meer dan een cadeau, geef een unieke belevenis.

Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau of een leuke bezigheid voor in de kerstvakantie? Een gezamenlijke ervaring biedt voorpret, iets nieuws, quality time met een dierbare én een onvergetelijke herinnering die langer blijft hangen dan een nieuw geurtje.

De keuze is reuze

Trouwringen maken bij Jori

Ben je op zoek naar zoiets, dan kun je terecht bij Wecandoo, waar je workshops kunt boeken bij ambachtslieden die je iets leren. Het aanbod is heel breed en gaat van Kintsugi (keramiek repareren) tot sieraden of een terrarium maken, rum destilleren, een parfum creëren, brood bakken, linosnijden tot houtbewerking.

Verbinding

Kintsugi met Annelies

Opnieuw verbinding maken met handwerk betekent even stilstaan en iets positiefs doen. Het is een tijdloos moment delen met gepassioneerde mensen die je de echte waarde van het maken laten zien.

Silk screen printing met Lauren

De missie van Wecandoo is simpel: een breed scala aan workshops zodat jij een nieuwe vaardigheid kunt uitproberen, het plezier van het creëren kunt beleven en trots een eigen creatie in handen hebt.

Je vindt alle ateliers en workshop op Wecandoo

Doe mee & win!

Zelf parfum maken met Aleksandra

Nouveau mag 2 Wecandoo vouchers van elk 100 euro weggeven zodat de winnaar samen met iemand een workshop naar keuze kan doen. Vul het formulier in, veel succes!

Winnen
  • Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie bij Nastia