Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een starterkit voor een slim lichtsysteem!

Beschikking over licht in 16 miljoen verschillende kleuren. Slimme apparaten zijn voor veel Nederlanders al onmisbaar in huis. Uit een onderzoek bleek al eerder dat 1,4 miljoen Nederlanders in bezit zijn van slimme lampen en dat aantal blijft stijgen. Een mooi moment om kennis te maken met de Ned...

Win een starterkit voor een slim lichtsysteem!

Beschikking over licht in 16 miljoen verschillende kleuren.

Slimme apparaten zijn voor veel Nederlanders al onmisbaar in huis. Uit een onderzoek bleek al eerder dat 1,4 miljoen Nederlanders in bezit zijn van slimme lampen en dat aantal blijft stijgen.

Een mooi moment om kennis te maken met de Nederlandse slimme verlichtingsspecialist Innr.

Ontdek het gemak van slimme verlichting

Innr denkt met je mee en biedt diverse oplossingen voor alledaagse situaties. Zo kun je met slimme verlichting jouw thuiskantoor-keuken omtoveren naar een plek om samen met het gezin te eten met de 'Schakel super simpel tussen werk en ontspanning' oplossing.

Of creëer je een warme en gezellige sfeer binnen tijdens de koude winterdagen met de 'Gezellig binnen als het buiten koud is' oplossing.

Keuze uit 3 starterkits

De 3 verschillende starterkits bieden de basis voor deze oplossingen en bevatten twee slimme lampen of spotjes die je gewoon in je bestaande armaturen kunt draaien. Deze kun je daarna eenvoudig koppelen.

Je bedient ze met de Innr app, je stem of met de bijgeleverde afstandsbediening. De starterkit is vervolgens makkelijk uit te breiden met diverse andere peertjes, spotjes, armaturen of buitenverlichting, want met de bijgeleverde bridge koppel je tot wel 30 verschillende lampen.

Meer informatie vind je op Innr

Doe mee & win!

  • Met deze starterkit vervang je makkelijk twee E27 lampen door de slimme peertjes van Innr. Deze peertjes geven zowel wit als gekleurd licht in 16 miljoen verschillende kleuren.
  • Met de meegeleverde Remote Control kies je zelf welke lampen je bedient. Alle slimme verlichting in de kamer of een selecte groep: zet ze aan, uit, dim en laat ze feller schijnen of kies de kleur die het beste bij de situatie past.
  • In combinatie met de Innr bridge en app kun je jouw favoriete scènes opslaan en met de afstandsbediening selecteren. 

Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks wel genieten van smart lighting op een simpele manier!